5 semne ca sunteti mai inteligenti ca majoritatea

  • Miercuri, 11 Decembrie 2019
  • Diverse

S-a demonstrat ca exista ceva in comun printre genii, de exemplu, multi dintre ei au comportamente similare. Ce altceva mai tradeaza o inteligenta mare? Cititi urmatoarea lista si puteti constata daca sunteti un geniu sau nu!

Semne de inteligenta:

1. Sunteti o bufnita de noapte

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care lucreaza noaptea au o inteligenta mai mare. Oamenilor cu inteligenta ridicata le place sa lucreze in timpul noptii. Cand altii dorm, putet citi o carte sau pot invata la un instrument. Multe lucruri pot fi terminate in timpul noptii, fapt care poate fi o surpriza pentru alte persoane.

2. Sunteti introvertiti

Daca sunteti numiti introvertiti sau ciudati din punct de vedere social, inseamna ca sunteti predispusi sa inregistrati mai mult in testele de inteligenta. Acest lucru se datoreaza faptului ca oamenii inteligenti sunt, in general, constienti de faptul ca ar putea gresi si, prin urmare, tac pentru a evalua situatia. Ei nu vor vorbi pana nu gasesc un raspuns perfect. Și daca nu mai este nimic de adaugat, ei tac pentru a evita conversatia inutila.

3. Aveti persoane inteligente si creative in jurul vostru

Cand vine vorba de semne de inteligenta ridicata, ar trebui sa va uitati la oamenii din jurul dvs. Dupa cum spune proverbul, cine se aseamana se aduna. Oamenii inteligenti doresc, de asemenea, sa stea impreuna cu oameni ca ei. Daca va bucurati de compania unor oameni care sunt considerati inteligenti si creativi, atunci trebuie sa fiti o persoana inteligenta.

4.Nu credeti ca sunteti mai destepti decat ceilalti

In timp ce persoanele cu competente reduse se considera inteligente printre prietenii si colegii lor, oamenii cu inteligenta ridicata cred intotdeauna ca sunt la fel ca toti ceilalti din jurul lor. Ei stiu foarte mult, prin urmare, isi dau seama ca exista un spatiu de imbunatatire si nu sunt multumiti de cunostintele lor actuale.

5. Sunteti stangaci

Putem vedea ca multi oameni celebri si inteligenti sunt stangaci. Cercetarile au aratat ca persoanele stangace tind sa aiba o gandire divergenta superioara, care este legata de nivele ridicate ale inteligentei. De obicei, partea stanga a creierului va controla partea dreapta a corpului si viceversa. Prin urmare, oamenii stangaci sunt capabili sa foloseasca in mod egal ambele parti ale creierului, astfel incat sa poata interpreta informatiile mai rapid si mai eficient.