Cat de sigure sunt achizitiile de pe Facebook

Cu o oarecare parere de rau, putem afirma ca dintr-un site conceput cu scopul de a socializa si de a impartasi experiente cu cei dragi, aflati la distanta, Facebook-ul a devenit si un mediu de afaceri, un “cabinet medical” dar si un centru de vanzari. Vei gasi adesea societati si persoane fizice care incearca sa-si vanda produsele si serviciile prin intermediul acestei retele de comunicare, iar daca ai ajuns aici, stim deja ca ti-a picat ceva cu tronc si iti doresti sa stii cat e de sigur sa faci respectiva achizitie.

Adevarul e ca, in zilele noastre, Facebook-ul nu este cu nimic mai presus sau mai prejos fata de magazinele din online. In orice sfera poti avea neplacerea de a colabora cu persoane neserioase. Totusi, ai pitea avea mai mult succes sa gasesti pe Facebook lucrurile necesare la preturi mult mai bune.

Reusita unei colaborari depinde in primul rand de tine si de cat de multe detalii soliciti de la persoana/firma respectiva, dar si de research-ul pe care-l faci privind colaborarile deja realizate ca si recomandare.

De exemplu, oamenii isi pot spune cum a decurs experienta lor, poti primi masuratori si poze extra la produse etc. unele lucruri pe care adesea companiile nu ti le pun la dispozitie.

Asadar, succesul si “seriozitatea” unei achizitii pe Facebook depinde in primul rand de implicarea si perceptia ta.