Caracteristici Galaxy S21 care îi vor face pe prietenii tăi geloși

Caracteristici Galaxy S21 care îi vor face pe prietenii tăi geloși Caracteristici Galaxy S21 care îi vor face pe prietenii tăi geloși

CapturI de ecran îmbunătățite

Fiecare Galaxy S21 are panourile Edge destul de ascunse ale Samsung, care introduc comenzi rapide către aplicații, structuri și date. Este posibil să fi detectat o linie marginală aparentă pe partea dreaptă a ecranului S21. Aici ajungeți la panourile ascunse. Unul dintre panourile capturilor de ecran este dezactivat. Este pur și simplu un panou benefic, deoarece vă oferă numeroase posibilități de a face dincolo de simpla luare a ecranului. Panoul se numește Smart Select. Vă oferă mecanismul de a apuca doar o parte a ecranului utilizând dreptunghiul sau de a înregistra un videoclip animat.

Suport S-Pen pe S21 Ultra

Aceasta nu este o componentă ascunsă. Pur și simplu nu este atât de vizibil, cu excepția faptului că ați fost informat în mod deschis despre asta. Ei bine, S21 Ultra nu are unde să stocheze S Pen, așa cum funcționează seria Note. Astfel, dacă ați cumpărat telefonul, așa cum ați căutat cel mai bun lucru cu care Samsung are de-a face, nu ați ști mai bine.

Dacă aveți un stilou S, tot ce trebuie să faceți pentru a începe să-l utilizați cu Ultra este să atingeți marginea ecranului și trebuie să funcționeze.

Porniți notificările plutitoare pentru accesul de bază la semnale

Android 11 a propulsat aspectul inovator de notificare Google Bubbles. Acest lucru este paralel și funcționează cu funcția Chatheads de Facebook Messenger. Mai exact, mai degrabă decât să glisați în jos panoul de notificări pentru a identifica semnalele, un cerc în mișcare vă oferă adesea acces rapid la chat-urile dvs. Bulele fac un lucru similar, dar pentru aplicații suplimentare, cum ar fi Google Messages.

Bulele vor fi adăugate la ediția Samsung a aspectului similar numit Smart pop-up view. Cu toate acestea, trebuie să îl porniți înainte de a putea utiliza unul dintre ele.

Blochează gadgeturile de pe ecran

Acest punct culminant Samsung Always On Display este o alegere pentru toată lumea. Acest lucru simplifică vizualizarea rapidă a datelor sau gestionarea redării sunetului, dar cu Galaxy S21 o puteți face mai departe. Puteți facilita orice widget pe care doriți să îl utilizați după ce încercați Setări> Blocați ecranul> Widgeturi. Confirmați întotdeauna pe afișaj. În acel moment, dacă telefonul dvs. este adesea blocat și AOD este activ, atingeți de două ori ceasul pentru a vizualiza toate widgeturile.

Adăugați grafică pe computer la apelurile dvs. video

Ați încercat să folosiți aceste fundaluri impresionante pe un apel video? Îți plac acele setări care fac să pară că ești undeva? Pe Galaxy S21, puteți face acest lucru în apelurile dvs. video. Pentru a vă alege camera, accesați Setări> Funcții avansate> Efecte apel video. Porniți-l, apoi alegeți dacă doriți ca fundalul dvs. să fie doar neclar, o culoare sau o anumită imagine din imaginile dvs.

Căutați ceva pe telefon

Aveți probleme la căutarea unui fișier, contact sau aplicație? Derulați în jos din partea de sus a ecranului pentru a analiza panoul de comenzi rapide de setări rapide. Pentru a vedea întregul panou de setări rapide, derulați încă o dată în jos. Faceți clic pe pictograma de căutare din partea de sus a ecranului și introduceți întrebarea.

Dacă sunteți încă în obstacol în ceea ce privește S21, fiți sigur de a citi mai departe. S21 Ultra are numeroase trucuri pentru camera inteligentă. Prin urmare, care este cel mai nou telefon Samsung Galaxy de acolo? Galaxy S21 este răspunsul!

Mod inteligent de a opri S21

Când faceți clic pe butonul de alimentare anticipând oprirea telefonului, veți fi uimiți. Asta e adevarat. Dacă apăsați butonul de alimentare, Bixby va fi deconectat, mai degrabă decât să vă oferiți posibilitatea de a opri telefonul. Totuși, nu vă faceți griji, aveți alternative pentru a opri S21 sau a-l reporni.

Derulați în jos din partea de sus a ecranului pentru a vedea panoul de setări rapide, faceți clic pe butonul de alimentare din colțul din dreapta sus. În caz contrar, atingeți lung butonul lateral. Reduceți volumul simultan până când se afișează meniul de alimentare.