Beneficii print UV

  • Marţi, 22 Decembrie 2020
  • Afaceri
Beneficii print UV Beneficii print UV

Aveți nevoie de materiale de marketing tipărite pentru afacerea dvs.? În orice caz, va trebui să investiți într-un serviciu de tipărire.

Acest lucru va necesita selectarea unei anumite metode de imprimare. Este posibil să nu știți că există de fapt mai multe metode diferite de imprimare disponibile, inclusiv print UV.

Imprimarea UV explicată

Aceasta este o opțiune de imprimare comercială ideală pentru companiile care au nevoie de modele tipărite de înaltă calitate. Tehnologia de imprimare este în continuă evoluție și acest proces utilizează cea mai recentă tehnologie. Hârtia trece prin imprimantă și se aplică cerneală umedă. Această cerneală este apoi expusă imediat la lumina UV directă. Deoarece se usucă instantaneu, nu există nicio problemă cu împrăștierea sau filtrarea cernelii. Veţi obţine imprimări de înaltă calitate, care arată fantastic. Este ideal dacă tipăriți documente pe pagini care necesită un nivel ridicat de detalii, cum ar fi materiale de marketing.

Care este diferența dintre print UV şi alte alternative?

Imprimarea UV și cea convențională sunt două procese fundamental diferite. Imprimarea convențională implică utilizarea cernelurilor și a solvenților. Imprimanta aplică cerneluri pe un material și apoi solvenții din acestea se evaporă în aer, făcând astfel posibila imprimarea.

Pe de altă parte, print UV folosește cerneluri care se usucă printr-un proces fotomecanic. Imprimanta trage lumina ultravioletă la cerneală pe măsură ce lovește materialul, uscându-l aproape instantaneu.

Avantajele utilizării imprimării UV:

Flexibilitate

Cu print UV, puteți imprima pe aproape orice suprafață, absorbantă sau nu. Această flexibilitate se traduce prin sute de utilizări la nivelul tipografiei locale - articole mici cu amănuntul, coperte de cărți, bannere mari sau mici iar lista este aproape interminabilă. De asemenea, aveți capacitatea de a imprima pe materiale neporoase, inclusiv plastic, sticlă și metale.

Print UV îmbunătățește culorile

Există întotdeauna îngrijorarea că o imprimantă ar putea să nu poată imprima culorile la potențialul lor maxim. Alegând print UV, culorile sunt îmbunătățite în mod constant datorită metodei unice de uscare cu întărire UV. În termeni simpli, print UV utilizează lumina pentru a usca cernelurile în loc de căldură. Astfel, culorile vor fi luminoase și vii, ajutând la evidențierea celor mai mici detalii care pot face diferența.

Durabilitate mai mare

Cu print UV veţi avea o durabilitate mai mare deoarece rezistă mai bine decât omologii săi tradiționali de imprimare la zgârieturi, uzură și expunere la soare.

Printare rapidă

Nu este nevoie să așteptați să se usuce cerneala de pe materialele dvs. Cerneala UV se usucă printr-un proces foto mecanic. Uscarea se face aproape instantaneu, astfel încât să puteți realiza mai multă muncă în mai puțin timp.

Finisaje excelente la preţuri scăzute

Imprimarea UV vă economisește timp, stres și bani. Oferă un finisaj excelent și puteți imprima pe aproape orice material. Deoarece puteți alege print UV pe atât de multe materiale diferite, iar cerneala se usucă cu un finisaj bun, fără pete și este o modalitate excelentă de a face produsele dvs. să iasă în evidență. Cu print UV, veți obține detaliile de care aveți nevoie la preţuri scăzute.

Contact cu echipa Global Print: – [email protected] – 0755.808.909 – Șoseaua Progresului nr. 51, București. – https://largeformat.globalprint.ro/ și – https://www.tipografia-global-print.ro/