De ce sa alegi un avocat in drept comercial de la advocat?

  • Marţi, 26 Noiembrie 2019
  • Lege
avocat drept comercial avocat drept comercial

Membrii echipei noastre sunt cunoscuti ca fiind piese-cheie in business si comert. Suntem o casa de avocatura de tip boutique, deci preferam sa alegem clienti de calitate, carora sa le oferim atentia si serviciile noastre. Acoperim toate domeniile conexe mediului de afaceri si comercial.

Intr-o piata mereu dominata de schimbari legislative si cu competitori dinamici, advocat a adunat o echipa de avocati buni in Bucuresti.

Suntem la curent cu tot ce inseamna norme juridice aplicabile sferei comertului. Putem oferi sprijinul necesar in redactarea actelor pentru firma, in luarea celor mai bune decizii dar si in evaluarea riscurilor companiei tale. Oferim consultanta juridica de la intemeierea firmei sau a companiei ori PFA-ului, pana la modificarea actelor constitutive si putem oferi asistenta sau repreznetanta in litigii comerciale, din faza de negociere preprocesuala pana in fata instantelor judecatoresti.

Ai nevoie de implicare si ajutor in crearea sau modifcarea contractelor comerciale de negociere, de incetare a unei colaborari, de inserari ale unor clauze? Atunci ai nevoie de un avocat drept comercial! Ai nevoie de servicii in zona proprietatii intelectuale, in inregistrarea de marci sau poate sa recuperezi creante? Atunci un avocat drept comercial Bucuresti este exact ce cauti!

Serviciile noastre in domeniul dreptului comercial: consultanta si asistenta juridica in constituirea societatilor

Un avocat specializat in drept comercial gestioneaza redactarea si certificarea contractelor de societate si statute. Redacteaza si certifica actele aditionale, inregistreaza mentiuni, actele de infiintare puncte de lucru, reprezentante, filiale. Un avocat in drept comercial in Bucuresti gestioneaza servicii fiduciare:

●       deschiderea de conturi bancare in interesul clientilor

●       obtinerea autorizatiilor de functionare

●       deschiderea/ inchiderea unor puncte de lucru/ sediu permanent

●       numirea sau revocarea administratorilor

●       schimbarea sediului social pana la schimbarea denumirii societatii

●       majorare la diminuare capital social

●       schimbare la completarea obiectul de activitate si recodificarile CAEN

●       vanzarea sau cumpararea partilor sociale

●       consultanta avizata si abordarea problemelor juridice intr-o perspectiva moderna, actuala.

●       consultanta si asistenta in rezolvarea situatiilor juridice cele mai complexe, in cadrul companiilor, societatilor.

●       oferim timp si liniste intrucat gestionam autorizatiile, inregistrarea licentelor, protectia datelor cu caracter personal, redactarea si revizuirea contractelor comerciale.

●       orientare catre client, intelegand nevoile specifice ale acestuia

●       rezultate concrete si solutii pentru problemele juridice din domeniul de drept comercial.

●       consultanta, asistenta in realizarea contractelor, de la inmatricularea unei societati pana la recuperarea creantelor sau a dizolvarii unei companii.