Atracții din Roma - cele mai bune locuri de vizitat din Roma

  • Vineri, 23 Aprilie 2021
  • Turism
Atracții din Roma - cele mai bune locuri de vizitat din Roma Atracții din Roma - cele mai bune locuri de vizitat din Roma

Colosseumul

Dacă Turnul Eiffel este identitatea Parisului, nu vă puteți imagina Roma fără Colosseum . Acest amfiteatru flavian a început să fie construit din 72 d.Hr. și finalizat în 80 d.Hr. Amfiteatrul mare păstrează trecutul glorios al Imperiului Roman, care a fost centrul teatrelor, sporturilor, festivalurilor, circurilor și multe alte ocazii.

Nivelurile sunt destinate unei clase diferite de oameni din societate. Veți fi vrăjiți de mărinimia Colosseumului. Dacă vă aflați la Roma, aceasta este o vizită obligatorie. Și în timp ce vizitați acest lucru, ar trebui să verificați și Arco di Costantino care stă în apropiere pentru a vă completa turul.

Arco di Costantino

Arco di Costantino sau tradus Arcul lui Constantin este unul dintre cele mai conservate monumente de acest gen din Roma. Se află maiestuos chiar vizavi de Colosseum, deci nu poate fi ratat!

Arcul a fost construit la ordinul Senatului Roman în 315 pentru a sărbători victoria împăratului Constantin asupra lui Maxențius și aderarea acestuia la putere. Constantin cel Mare este adesea denumit primul împărat creștin.

Panteonul

Dacă continuați să enumerați cele mai bune locuri de vizitat din Roma, Panteonul va fi în top 5 numărătoare inversă. Clădirea înaltă a cerului este cu adevărat magnifică, ceea ce vă va lăsa uimit. Arhitectura exterioară a acestei clădiri este uluitoare.

Iar picturile murale pe care le veți găsi aici vă vor aminti din nou de perioada glorioasă a Renașterii din Roma. Picturile sunt lucrări extraordinare ale unor artiști de elită, precum Raphael. Cu interiorul frumos și cupola extraordinară, Panteonul merită vizitat.

Fontana di Trevi

Fontana di Trevi și Panteonul sunt ceea ce mi-a plăcut cel mai mult în vizita mea la Roma! Această capodoperă din secolul al XVII-lea este cu siguranță una dintre cele mai populare atracții turistice din Roma. Figura lui Sea-God, Oceanus cu caii, cochiliile și tritonii lui te va lăsa vrăjit. Apa se învârte în jurul acestor cifre și se depozitează în bazinul mare.

Apa este alimentată de un apeduct către această fântână și apa traversează toate acele figuri și pietre artificiale. Frumusețea acestei fântâni este cu adevărat fascinantă. Nu uitați să aruncați monede în fântână pentru a promite că veți reveni din nou în acest oraș. De asemenea, frumusețea Romei te va obliga să te întorci.

Piazza Navona

Roma este, în general, un oraș frumos. Nu numai arhitectura și clădirile, dar acest oraș are o mulțime de cafenele și restaurante frumoase în jur. Cafenelele în aer liber sunt captura cu adevărat mare a Romei. Și dacă vă aflați în Piazza Navona , marea piață publică, puteți avea totul acolo.

În timp ce mâncați gustări din orice cafenea, puteți vizita Stadionul lui Domițian și fântânile din jurul pieței (există 3 fântâni). Cea mai mare fântână este celebra Fântână a celor patru râuri Bernini cu patru statui care reprezintă fiecare râu de pe un continent. Marele Panteon este, de asemenea, în această piață.

Treptele Spaniole

Acesta este un alt loc de vizitat obligatoriu din Roma, situat în Piazza di Spagna. Veți primi pielea de găină în timp ce pășiți pe aceleași scări pe care autori, precum Byron și Balzac, au susținut-o în secolul al XIX-lea. Au găsit inspirație în acest loc.

Dacă aveți planul de a vizita Treptele Spaniole , ar trebui să mergeți acolo în primăvară, deoarece piața este înflorită cu flori orbitoare și este un spectacol de urmărit. Pentru prima dată vizitatori, acest loc este cu adevărat atractiv. Așezați-vă pe trepte cu prietenii și luați o ceașcă de cafea. Poți simți vibrația pozitivității acolo.