Arome de inghetata foarte delicioase in timpul verii

Arome de inghetata foarte delicioase in timpul verii Arome de inghetata foarte delicioase in timpul verii

Vanilie

Credeți sau nu, dar Vanilia este de fapt una dintre cele mai populare arome din lume! Este simplu și se potrivește cu orice altă aromă de înghețată. Vanilia a fost mult timp cea mai bine vândută aromă de înghețată nu numai pentru că este cremoasă și delicioasă, ci și datorită capacității sale de a stimula atâtea alte deserturi și delicii.

Gumă de mestecat

Căutați o explozie de arome de bomboane în gură? Apoi, trebuie să-l testați. Deși s-ar putea să nu-i intereseze pe toți, bubblegum este destul de bogat în aromă și mai ales mai popular printre generațiile mai tinere. De obicei, de culoare albastră și are un gust foarte asemănător cu bubblegum ... bineînțeles!

Ciocolată

Ciocolata este, fără îndoială, un favorit imens al mulțimii, deoarece la fel ca vanilia este atât de versatilă și poate fi savurată foarte mult cu atâtea alte arome. Și ceea ce este chiar mai bun este că înghețata cu aromă de ciocolată are multe variante.

Chip Chip Chip

Este posibil să nu fie prima alegere a tuturor, doar pentru că este destul de diferită. Însă vă recomandăm să încercați cel puțin în timpul lunii naționale a înghețatei. Această înghețată menta este diferită de orice altă aromă. Este răcoritor și ușor, cu bucăți de ciocolată dulce. Aromele se echilibrează reciproc, deci nu sunt prea bogate sau prea menta.

Șerbet de lămâie

Dacă căutați ceva mai ușor și răcoritor, ar trebui să încercați cu siguranță o opțiune de sorbet. Probabil cea mai bună alegere pentru sorbet este cea de lămâie, o altă aromă pe care o puteți adăuga amestecați cu alte câteva. De asemenea, o opțiune mai sănătoasă!