Anvelope second-hand: avantaje si dezavantaje

Probabil ati vazut gramezi de cauciucuri pe marginea drumului la un moment dat. Dar ar trebui sa cumparati anvelope uzate pentru a economisi bani si vor dura la fel de mult ca unele noi? Majoritatea oamenilor opteaza pentru anvelope noi, dar unii privesc anvelopele uzate ca o modalitate de a economisi bani.

AVANTAJE

1) Economice

In general, pretul anvelopei utilizate este mult mai ieftin decat noul set si mai ales daca sunt in stare buna. Acest lucru lasa, de asemenea, soferului suficienti bani, care pot fi folositi pentru a obtine alinierea si echilibrarea rotilor. Deoarece acest lucru va mari suprafata de rulare si va oferi mii de kilometri de calatorie sigura.

2) Reutilizabilitatea

Cumpararea anvelopelor uzate nu este numai economica, ci ajuta la mentinerea mediului in conditii de siguranta si curatenie.

Ca urmare a acestui fapt, anvelopele sunt complet consumate, ceea ce face ca acestea sa fie usor de eliminat in siguranta. Cu toate acestea, daca toata lumea va cumpara unele noi, atunci va exista o suprasolicitare a anvelopelor in stare buna.

Exista multi soferi experimentati care au nevoie de anvelope, intotdeauna verifica durabilitatea inainte de a le cumpara. Acesti soferi nu-si vor compromite siguranta si, adesea, le vor inspecta.

DEZAVANTAJE

Uzura Daca proprietarul anterior al vehiculului nu a fost constient de mentinerea seturilor de anvelope, este posibil sa constatati conditii nepotrivite de uzura ale anvelopelor uzate.

Unele dintre acestea pot fi evidente, dar altele pot fi destul de greu de observat.

Cea mai obisnuita problema pe care o observ este evaluarea si analizarea calitatii anvelopei folosite.

Prin urmare, aveti nevoie de un expert sau de informatii detaliate privind anvelopele pentru a le achizitiona.

Cu cateva informatii si putina atentie puteti economisi o suma de bani in timp ce achizitionati anvelope. Deci, fiti atenti si faceti alegeri inteligente