Antrenamente sigure pentru femeile insarcinate

Simptomele sarcinii pot fi uneori insuportabile. Te doare spatele, gleznele umflate și nu poți dormi bine. S-ar putea să vă întrebați, există vreo modalitate de a face aceste simptome mai suportabile? Vestea bună pentru tine este că există și nu necesită mult. Exercițiile fizice sunt utile pentru a vă ajuta să vă simțiți mult mai bine.

Antrenamentele în timpul sarcinii îți oferă o mulțime de beneficii atât pentru copilul tău, cât și pentru tine. Ajută la scăderea multor simptome ale sarcinii și ajută la o recuperare mai rapidă postpartum. Antrenamentele sunt perfect sigure atâta timp cât primiți aprobarea de la medicul dumneavoastră și de la medic.

S-ar putea să te gândești la tipul de exercițiu care este perfect pentru tine și copilul tău. Unele exerciții au fost modificate, astfel încât să beneficiați de beneficii, precum și să vă păstrați copilul în siguranță.

Înot

Acesta este un exercițiu perfect pentru tine, deoarece în timp ce te afli în apă, ai mai puțină greutate decât pe uscat. Drept urmare, te vei simți mai agil. Doar intrarea în apă ajută la ameliorarea stării de greață, a gleznelor umflate și a durerii sciatice.

Mersul pe jos

Acesta este un exercițiu ușor care se poate integra perfect în programul tău. Acest antrenament poate fi făcut în orice moment în timpul sarcinii. Câțiva metri pe zi ar face foarte mult pentru sănătatea ta.

Alergare 

Dacă ai mâncărime după o mișcare suplimentară, poți să te apuci și de alergat, deși trebuie să ceri părerea și aprobarea medicului tău. Nu trebuie să exagerați cu acest exercițiu; câteva minute sunt suficiente pentru a vă oferi rezultatul pe care îl căutați.