Procedura de micsorare a sanilor, solutia ideala pentru femeile care se confrunta cu probleme cauzate de sanii cu volum

Procedura de micsorare a sanilor, solutia ideala pentru  femeile care se confrunta cu probleme cauzate de sanii cu volum Procedura de micsorare a sanilor, solutia ideala pentru femeile care se confrunta cu probleme cauzate de sanii cu volum

Lumea in care traim evolueaza intr-un ritm mult mai rapid decat putem noi percepe de cele mai multe ori si desi poate intr-o prima etapa acest lucru poate parea unul inspaimantator, in realitate, aceasta evolutie rapida a lucrurilor ne aduce numeroase avantaje de care astazi ne putem bucura in diferite moduri. Spre exemplu, avansarile care se produc in lumea medicala ne-au adus tratamente din ce in ce mai revolutionare si care impun riscuri mult mai reduse, fapt pentru care serviciile de cosmetica medicala si nu numai au devenit astazi mai comune ca niciodata. O situatie destul de frecvent intalnita in lumea cosmeticii medicale si care creeaza numeroase probleme femeilor sunt sanii voluminosi. Durerile de spate, infectiile pielii in santurile submamare, dar si dificultatile de respiratie reprezinta doar cateva dintre cele mai comune probleme pe care sanii voluminosi le pot cauza. Din fericire insa, tehnica medicala actuala ne permite in prezent sa rezolvam aceasta problema a sanilor voluminosi, fara riscuri mari, asa cum se intampla in trecutul nu foarte indepartat.

Sanii voluminosi in sine nu reprezinta o problema medicala care necesita atentie, insa daca acestia creeaza probleme precum un respirat ingreunat, dureri de spate sau daca apar in mod repetat infectii in santul submamar, atunci cu certitudine situatia problemei se schimba putin si va fi necesar sa luam legatura cu un medic de specialitate pentru a vedea care sunt cele mai bune solutii de tratament. In cadrul clinicii cosmedica, ai posibilitatea de a opta pentru micsorarea sanilor, lucru care in mod automat va duce la solutionarea problemelor cauzate de sanii voluminosi. Iata insa cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre aceasta procedura si despre rezultatele pe care le vei obtine la Cosmedica.

Care sunt procedurile pe care medicii de la Cosmedica le abordeaza in acest caz?

Este perfect normal sa avem o serie de intrebari cu privire la modul in care va decurge o astfel de procedura medicala, astfel ca un lucrur important de retinut in acest sens este faptul ca in cadrul acestei clinici se efectueaza doua proceduri si anume:

  • Una in care va aparea o cicatrice mai mare, in cazul persoanelor care au sani mari, in acest caz este nevoie de un abord mai mare pentru a putea exciza o cantitate mai mare, motiv pentru care cicatricea restanta se va vedea mai bine.

  • Una pentru persoanele cu un volum mediu al sanilor, pentru care abordul va fi mai mic si se va lucra doar in jurul areolei, cicatricea rezultata va fi practic inexistenta.

Ce dureri se resimt in urma unor astfel de proceduri?

In mod natural avem o teama vis a vis de procedurile medicale, o teama ca acestea ne vor provoca dureri insuportabile. In realitate insa, de cele mai multe ori, aceasta teama este una nejustificata avand in vedere ca majoritatea actelor medicale se petrec sub efectul anesteziei, iar ulterior, durerile aparute pot fi tiunute sub control cu ajutorul anti-algicelor. In cazul procedurilor de micsorare a sanilor, durerea nu va fi resimtita decat in cazul unor miscari bruste sau in situatia in care se tuseste.