Animale de companie bogate,celebre pe Instagram

  • Marţi, 7 Septembrie 2021
  • Animale
Animale de companie bogate,celebre pe Instagram Animale de companie bogate,celebre pe Instagram

Cine poate rezista unui animal de companie drăguț? Piața animalelor de companie este evaluată la peste 75 de miliarde de dolari, iar potențialul site-urilor sociale are, de asemenea, un impact asupra acestei piețe. Mulți influențatori de animale de companie posedă pagini Instagram cu milioane de adepți. În spatele pozelor drăguțe, cifrele sunt, de asemenea, izbitoare, iar animalele respective câștigă milioane de dolari. Câinii, pisicile, ratonii, porcii, toți au ocazia să devină bogați dacă dețin hrana ideală pe Instagram.

Ai fi uimit să afli că câțiva influențatori de animale de companie câștigă mai mulți bani decât tine. Datorită rețelelor sociale, acele animale adorabile au construit un brand puternic, cu contracte de aprobare și, în plus, mai multe produse cu imaginea lor. Unii dintre ei sunt încă celebri chiar și după moartea lor.

Pisica Grumpy este unul dintre primii influențatori pe care i-am văzut. Există un număr infinit de meme la ea, iar animalul de companie are 2,5 milioane de adepți pe mass-media ei sociabilă. Proprietarul ei, Tabatha Bundesen, a fondat firma Grumpy Cat Limited, cu siguranță în valoare de 100.000.000 de dolari, după cum afirmă Business Insider. Mai mult decât majoritatea dintre noi vor crea vreodată.

Bundesen lucra ca chelneriță, dar a renunțat la slujbă și s-a concentrat asupra mijloacelor de trai ale pisicii sale. Din păcate, Grumpy Cat a murit anul acesta, dar Bundsen își actualizează zilnic conturile Instagram.

Doug Pug este o senzație online. Conturile sale au 3,8 milioane de adepți și este foarte ocupat în rețelele de socializare. Contul său de Instagram este plin de imagini cu Doug purtând costume, ceea ce l-a făcut celebru.

Doug Pug este o senzație online. Conturile sale au 3,8 milioane de adepți și este foarte ocupat în rețelele de socializare. Contul său de Instagram este plin de imagini cu Doug purtând costume, ceea ce l-a făcut celebru.

Crusoe, Celebrity Dachshund, are peste 700.000 de adepți pe Instagram. Nu este sigur câți bani câștigă, dar este suficient să angajezi un supraveghetor pentru animale de companie. El este responsabil pentru gestionarea conturilor lui Crusoe și, de asemenea, pentru negocierea contractelor.

Crusoe este un călător pasionat și își împărtășește experiențele pe internet și pare să aibă o viață mult mai bună decât majoritatea dintre noi. De asemenea, are o publicație, Crusoe, Celebrity Dachshund: Adventures of the Wiener Dog Extraordinaire, care este un best-seller pe Amazon. Crusoe plătește probabil facturile acasă.

Choupette nu este doar o celebritate pe Instagram, ci este, de asemenea, o celebritate printre titlurile de profil de pe piața modei. Pisica a aparținut lui Karl Lagerfeld, mintea creativă din spatele unor branduri precum Chanel și Fendi. Choupette are aproape 300.000 de adepți pe contul ei social.

Designerul german și-a adorat animalul de companie atât de mult încât a vrut să se asigure că Choupette va fi în regulă după ce a murit. Pisica a primit o moștenire de 3.000.000 de dolari. În timp ce trăia, Lagerfeld a reușit să discute mai multe poze cu ea și a creat o acțiune întreagă inspirată de Choupette.