Afla cum sa alegi dintre modelele de antifurturi biciclete pe care le ai la dispozitie! La ce trebuie sa fii atent inainte de a face o investitie?

Afla cum sa alegi dintre modelele de antifurturi biciclete pe care le ai la dispozitie! La ce trebuie sa fii atent inainte de a face o investitie? Afla cum sa alegi dintre modelele de antifurturi biciclete pe care le ai la dispozitie! La ce trebuie sa fii atent inainte de a face o investitie?

Te plimbi foarte mult cu bicicleta in timpul liber si cauti o solutie potrivita, prin care sa o protejezi cand o parchezi? Atunci trebuie sa stii ca ai la dispozitie o gama larga de antifurturi biciclete din care poti alege!

Este important insa ca inainte de a cumpara un model sau altul sa stii ce optiuni ai, dar si care sunt detaliile tehnice, de care sa tii cont.

Ce tipuri de antifurturi bicicleta poti comanda online?

In functie de modul in care sunt concepute, sistemele antifurt pentru biciclete sunt diverse. De aceea, trebuie sa stii ca ai la dispozitie urmatoarele variante:

sisteme de tip U – sunt eficiente si cantaresc mult mai putin decat alte modele. Dezavantajul acestor sisteme este ca nu le poti folosi decat in jurul unor obiecte care sunt mai late decat verigile cu care sunt dotate;

sisteme cu lant – iti asigura un nivel ridicat de securitate, avand in vedere ca nu pot fi taiate nici cu clesti mici, nici cu fierastraie. Chiar daca sunt mai grele decat alte modele, poti sa alegi astfel de obiecte atunci cand pleci la drum lung si nu stii exact unde iti vei lasa bicicleta peste noapte ori pentru cateva ore in timpul zilei;

antifurturi cu cablu – practice si eficiente, sistemele din aceasta categorie sunt usor de depozitat si te ajuta sa iti pastezi bicicleta in siguranta, indiferent de cat timp lipsesti de langa ea.

Design-ul conteaza

Imediat ce decizi asupra sistemului pe care vrei sa-l cumperi, trebuie sa te gandesti si la design-ul antifurtului. Este important sa poti utiliza sistemul cat mai usor, iar mai apoi sa il poti pune in rucsac pana la urmatoarea oprire. Desi culoarea nu este neaparat importanta, trebuie sa stii ca sistemele sunt diverse si din punct de vedere cromatic: daca vrei sa le asortezi cu bicicleta, poti face acest lucru!

Dimensiunile potrivite

Nu uita sa studiezi si dimensiunea antifurturilor, pentru a te asigura ca sunt potrivite pentru bicicleta ta. De exemplu, modelele de 80 de centimetri lungime iti sunt potrivite, mai ales atunci cand pleci la plimbare, dar nu stii unde vei poposi si unde iti vei putea lega bicicleta. Exista, insa si alte tipuri de sisteme, care sunt mai scurte si pe care le poti folosi atunci cand ai trasee bine definite si cunosti locurile in care vei putea parca!

Sistemul de inchidere

In ceea ce priveste sistemul de inchidere, el poate fi cu cifru ori cu cheie. Daca stii ca in general uiti destul de repede unde ai pus lucrurile, atunci recomandat este sa te orientezi catre sistemele cu cifru. Tot ce trebuie sa faci este sa tii minte combinatia pe care ai setat-o la inceput!

Brand-ul

Chiar daca esti fidel unui anumit brand de sisteme antifurt pentru biciclete, nu ezita sa incerce si modele noi, atunci cand trebuie sa cumperi un dispozitiv nou. S-ar putea sa ai o surpriza extrem de placuta si sa cumperi un antifurt mult mai eficient decat cel pe care il aveai inainte!

MosIonRoata.ro iti ofera posibilitatea de a cumpara online atat sisteme antifurt de calitate, cat si alte accesorii minunate pentru bicicleta, care iti vor face plimbarile mai placute. Mai mult, fii mereu la curent cu oferta Mos Ion Roata biciclete de vanzare, pentru a sti care sunt ultimele modele de pe piata. Astfel, atunci cand vei cauta sa-ti inlocuiesti bicicleta, sesiunea ta de shopping va fi una destul de scurta!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0720 043 001