90 De Ani În Industrie Și Încă În Top - Cum O Face Porsche?

În industria auto, există un surplus de mărci scumpe accesibile doar celor bogați. În timp ce mulți șoferi doresc să dețină un astfel de vehicul, realitatea este că sunt prea scumpi. Marca italiană Porsche a apărut încă din 1931 și este la fel de populară astăzi pe cât a fost înapoi în „Silent Generation”. Porsche se află în fruntea clasamentului în fiecare an datorită unicității, exclusivității mărcii și calității superioare constante a concurenților. O instituție independentă de cercetare numită Institutul de lux a realizat un sondaj pentru a afla care este cea mai populară marcă de mașini de lux în rândul consumatorilor cu valoare netă ridicată. Porsche a câștigat primul loc trei ani la rând, devenind astfel cea mai bună marcă de mașini de lux din zilele noastre. Cum o fac?

 

Porsche a învins producătorii de top de automobile de lux precum Acura, Lexus, Infiniti, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volvo și Jaguar, pentru a numi doar câțiva. Clienții au vorbit despre capacitatea mașinii de a le face „să se simtă special” și despre experiența de proprietate generală îmbunătățită. Respondenții la sondaj au recomandat, de asemenea, Porsche și au susținut că este următoarea marcă de mașini de lux pe care o vor cumpăra. Președintele și CEO-ul Porsche Cars America de Nord, Peter Schwarzenbauer, a declarat: „Percepția clienților este totul pe piața mașinilor de lux. Această distincție ne ajută să știm că livrăm cu succes valorile mărcii noastre pe o piață auto foarte competitivă. ”

Industria auto din SUA este cea mai competitivă din lume; Distincția recentă a Porsche va spori cu siguranță popularitatea și vânzările mărcii. Mașinile Porsche oferă șoferilor fiabilitate și un nivel ridicat de performanță. Mașinile Porsche sunt asociate cu stilul, emoția, puterea, eleganța, valoarea, respectul și încrederea. Se pare că bifează fiecare casetă. Porsche continuă să domine industria auto, rămânând fidel valorilor sale principale și clienților săi. Porsche își bate concurenții la viteze accelerate de nenumărate ori.