6 zone erogene pe care sa le explorati impreuna cu partenerul

Nu este nimic mai sexy decat un sarut pe gat sau o mangaiere pe spate. Zonele erogene percep senzatiile erotice atunci cand sunt sarutate, atinse sau mangaiate.

Atingerea acestor zone, fie cu mainile, alte parti ale corpului sau chiar obiecte (pene, margele, perii, periute de dinti, blanuri, tesaturi, etc.), poate deveni chiar mai senzuala si speciala, deoarece anticiparea actului sexual face ca ambii sa ajunga la o mai mare emotie. Si, desi fiecarei persoane ii place sa fie stimulata intr-un mod diferit, incercati aceste jocuri sexuale cu partenerul dvs. si descoperiti care dintre ele ii plac cel mai mult.

6 zone erogene pe care sa le explorati impreuna cu partenerul

1. Gatul. El este unul dintre preferatele lor si, de asemenea, ale noastre. Aceasta zona este extrem de sexy, asa ca lasati esarfa acasa cand iesiti cu el. Veti castiga puncte suplimentare daca purtati un parfum delicios si un colier delicat care atrage privirile spre aceasta parte a corpului. Descoperiti si alte articole interesante despre sex si relatii pe plăcere.ro.

2. Spatele. Spatele este extrem de erogen. Cel mai bun lucru este ca il puteti masa, saruta si mangaia mult timp. Si daca aplicati un pic de ulei, aceasta zona va deveni si mai sensibila.

3. Umerii. Sunt ideali pentru a-i mangaia cu degetele si buzele. Cui nu-i place un masaj placut pentru a elibera tensiunea si stresul?

4. Partea interna a coapsei. Fiind atat de aproape de zona genitala, este mai sensibil. Purtati o fusta sau o rochie la urmatoarea intalnire, pentru a va putea juca sub masa, fara ca altii sa observe.

5. Abdomen. Nu este nimic mai sexy decat explorarea zonei din jurul buricului. Incepeti o intalnire sexuala cu sarutari pe abdomen, mangaind-o si, de ce nu, gadilind-o, este fabulos; In plus, este si strategica din cauza proximitatii sale fata de organele genitale.

6. Lobii urechilor. Pielea moale le face extrem de erotice. Cheia este sa le stimulati cu o mare delicatete, pentru ca, daca nu, poate fi enervant si poate avea efectul opus. Deja atunci cand entuziasmul este mai mare, este posibil sa crestem intensitatea mangairilor!