5 jocuri de cuplu pentru tine si partenerul tau

5 jocuri de cuplu pentru tine si partenerul tau 5 jocuri de cuplu pentru tine si partenerul tau

Cat a trecut de cand te-ai jucat cu partenerul? Jocurile in cuplu sunt un mod incredibil de a va reconecta cu el, de a rade impreuna si de a petrece clipe placute, care va fac sa uitati totul in jurul vostru si va deconectati un pic.

Cand vorbim despre relatii romantice, pe langa faptul ca avem o conexiune emotionala puternica, o conexiune fizica devine aceeasi sau chiar mai importanta. Daca credeti ca viata dvs. sexuala nu este ceea ce a fost sau a ramas intr-o rutina, va recomand sa incercati lucruri noi, sa adaugati jocuri sexuale in camera si, bineinteles, sa inovati cu pozitii si practici intre cupluri.

Exista multe tipuri de jocuri pe care le putem juca cu partenerul nostru: jocuri romantice, picante si chiar de masa (bineinteles! De ce nu? ). Pornoromania.live va ofera 6 idei de jocuri pentru cupluri, astfel incat fiecare sa-l poata alege pe cel pe care il considera ca se va bucura cel mai mult alaturi de insotitorul sau.

1. Joc de rol

Acest clasic al jocurilor in perechi nu putea lipsi. Lasati-va imaginatia sa zboare si lasati la o parte rusinea si nesigurantele. Puteti juca in asa fel incat unul dintre voi doi sa se gandeasca la rolul pe care vrea sa si-l asume, sau puteti fi de acord cu personajele si ca aventura incepe din acest punct.

2. Joc Striptease

Jocurile cu striptease depasesc inseamna mai mult decat sa asculti muzica si sa te dezbraci in fata partenerului. Strip Poker, Strip Monopoly, Strip Tic Tac Toe ... fiecare joc pe care ti-l poti imagina este picant si aduce un plus relatiei ! De asemenea, lucrul bun despre acest joc este ca puteti folosi orice joc de masa sau carti pe care le aveti acasa. Este foarte simplu... de fiecare data cand unul dintre voi pierde, va dati o haina jos. 

3. Pictura corporala

Descarca artemania din interiorul tau cu acest joc. Panza? Corpul partenerului tau. Pictura? Orice bomboane gasesti in bucataria ta. Puteti folosi crema de ciocolata, frisca sau orice alt aliment la care va puteti gandi. Decorati corpul gol al partenerului dvs. in cel mai creativ mod la care va puteti gandi alunecand mainile prin toate curbele sale. Cand ati terminat, puteti linge panza sau faceti un dus impreuna.

4. Intalniri picante

Stiti ca in magazinele erotice exista o mare varietate de zaruri erotice de jucat , dar in acest caz, va fi timpul sa improvizati o alternativa de casa. Exista multe tipuri de zaruri picante: cu posturi de kamasutra , cu actiuni si parti ale corpului si puteti folosi chiar zaruri normale si sa inventati reguli pentru a urmari de fiecare data cand apare fiecare numar. De exemplu, daca iese un 1, unul dintre cupluri va trebui sa-l lege pe celalalt de pat si pot face orice vor timp de 5 minute. Daca este rulat un 2, cine a rostogolit zarurile scoate o haina. La fel si cu toate numerele. 

5. Experimenteaza cu jucariile tale erotice

Suntem convinsi ca majoritatea dintre voi aveti deja o jucarie erotica. Pentru a face acest joc vei avea nevoie de unul. Incercati sa experimentati cu jucaria si cu partenerul intr-un mod pe care nu l-ati facut niciodata.

6.Fantezii in costume

Un alt joc sexual al carui obiectiv este stimularea vizuala si mentala este sa te imbraci ca fantezia sexuala pe care o are celalalt . Pentru unele asistente, alti politisti; Oricare ar fi fantezia sexuala a partenerului tau, afla si surprinde-l intr-o noapte imbracand costumul si jucand rolul. Vei vedea cum innebuneste cu placere.