5 Idei de scule electrice care iti pot fi de un real ajutor in jurul gospodariei

5 Idei de scule electrice care iti pot fi de un real ajutor in jurul gospodariei 5 Idei de scule electrice care iti pot fi de un real ajutor in jurul gospodariei

Propriile gospodarii sunt lucruri in care investim de-a lungul timpului sume exorbitante de bani, chiar daca de foarte putine ori suntem atenti la acest lucru sau suntem interesati sa tragem o linie pentru a afla acest detaliu. Lucrurile insa sunt cat se poate de clare atunci cand vorbim despre acestea pentru ca in fond, o buna parte din timpul vietii il vom petrece aici, desfasurand diverse activitati, menite sa ne aduca confort, siguranta si satisfactie personala. Buna intretinere a unei gospodarii este un aspect care ar trebui mereu privit ca o provocare pentru fiecare dintre noi, in conditiile in care rezultatul final este influentat de deciziile pe care le luam. Atunci cand vorbim despre gospodarii si despre intretinerea corespunzatoare a acestora, este recomandat sa intelegem faptul ca avem nevoie de rabdare, de dedicare, dar si de o serie destul de larga de scule si unelte cu ajutorul carora sa putem desfasura multiple activitati specifice. 

In secolul in care traim, totul poate parea mult mai simplu in conditiile in care care tehnologiile moderne ne fac viata de zi cu zi mult mai usoara, insa din pacate, acest lucru nu inseamna ca vom putea renunta inca la scule sau unelte, nicidecum, cel putin nu in viitorul apropiat. De-a lungul timpului, orice gospodar aduna in atelierul propriu o gama destul de larga de scule si unelte, pe care le achizitioneaza de cele mai multe ori doar in momentele in care are nevoie de ele, insa nu sunt deloc rare situatiile in care avem nevoie de anumite scule si constatam ca nu dispunem de ele, astfel ca avem doua optiuni: fie le imprumutam de la vecini/prieteni, fie le achizitionam. De cele mai multe ori insa, este mult mai simplu sa ne asiguram ca avem la dispozitie toate sculele si uneltele de baza de care avem nevoie, astfel incat sa putem preintampina situatiile neprevazute care pot apare in jurul gospodariei. In acest sens, am alcatuit o lista cu cateva dintre cele mai importante scule electrice care este recomandat sa le avem fiecare in atelierul propriu.

Surubelnita electrica. 

De departe una dintre cele mai uzuale scule electrice in jurul gospodariei este cu siguranta surubelnita electrica, care o poate inlocui cu succes pe cea clasica. Spre deosebire de surubelnitele clasice, cele electrice au avantajul ca sunt multifunctionale, in sensul ca vin cu diferite capete interschimbabile, astfel ca nu este necesar sa achizitionam mai multe, ci una singura este suficienta. 

Bormasina.

In jurul unei gospodarii, cu certitudine bormasina este o scula electrica de baza am putea spune avand in vedere ca in mod constant este necesar sa dam diferite gauri in pereti pentru a amplasa diferite corpuri de mobilier si nu numai. 

Pistolul de lipit.

Chiar daca poate parea un produs strict destinat electronistilor, in realitate, un pistol de lipit este foarte usor de folosit si este util in situatia in care se doreste remedierea firelor electrice rupte/intrerupte.

Flexul.

Fexul desi poate parea o scula electrica pe care o vei utiliza doar ocazional, in realitate, fiecare dintre noi avem nevoie sa taiem diverse bucati de metale sau alte materiale asemanatoare. In acest sens, un flex este mai mult decat binevenit. 

Compresorul de aer.

Compresorul de aer este foarte util, mai ales atunci cand vine vorba despre umflatul rotilor masinii, bicicletei, ATV-ului, etc. Desi este un produs de care vei avea nevoie doar ocazional, este unul in care merita sa investesti.