Idei pentru decorarea camerelor de zi mici

Idei pentru decorarea camerelor de zi mici Idei pentru decorarea camerelor de zi mici

Spre deosebire de casele si apartamentele vechi, cele moderne au fost construite cu o dimensiune mai mica, printre alte motive, datorita faptului ca populatia a crescut si spatiile urbane sunt mai limitate. 

Multi dintre noi traim in case mici sau apartamente, iar camerele noastre de zi sunt si ele. Cu toate acestea, dimensiunea nu ar trebui sa limiteze posibilitatile de decorare a mediilor dupa cum ne place si sa profite de spatiile in cel mai optim mod, de aceea va aducem mai jos idei de decorare a unui living mic pentru a obtine o atmosfera armonioasa profitand de fiecare colt. Daca doriti sfaturi si idei pentru redecorarea casei, pe conde.ro gasiti o lista cu magazine home deco unde gasiti toate decoratiunile necesare.

Delimitati spatiile cu covoare

In cazul camerelor de zi integrate sau al camerelor de zi , o idee buna este sa delimitati zona de living cu un covor. Poate parea irelevant, dar adevarul este ca este una dintre multele modalitati de a separa vizual mediile si, de parca nu ar fi suficient, nu este necesar sa cheltuiti atatia bani. Ei bine, asta depinde de fapt de fiecare persoana. Ei bine, dupa cum stiti, atunci cand cumparati un covor pentru camera de zi, puteti gasi o mare varietate de materiale, modele si marci.

Impartiti spatiile cu rafturile deschise

Cand vine vorba de camere integrate in sala de mese, si acest lucru este de obicei cazul in majoritatea caselor mici, este sa pastreze acel spatiu integrat. Dar adevarul este ca exista cei care nu pot concepe ideea ca sufrageria si sufrageria sunt unificate. Pentru ei, sfatul nostru este sa impartiti mediile cu rafturi deschise. Si pentru ca? Ei bine, pentru ca cu siguranta va arata cam invers. In acest fel vom putea separa un spatiu de celalalt, dar in orice caz vom obtine lumina sa circule.

Nuante deschise pentru sufragerii mici

Nu este nimic nou, dar suntem obligati sa ne amintim. Ori de cate ori sunt spatii mici, idealul va fi sa optezi pentru culori deschise. Da, este adevarat ca iti plac culorile, dar hei. Da. Puteti opta pentru pereti si pardoseli in tonuri deschise si lemn in tonuri deschise, de asemenea, nu veti risca ca camera dvs. mica sa para ornata.

Si continuand cu aceste trucuri pentru a decora micile camere de zi, nu putem trece cu vederea puterea oglinzilor. Decorarea oglinzilor este o resursa foarte interesanta , deoarece reflecta lumina si intotdeauna fac spatiile sa para mai mari. Daca aveti posibilitatea de a folosi oglinzi mari, sau chiar de a acoperi un intreg perete cu o oglinda, nu veti regreta.

Canapele cu spatiu de depozitare

Am mai spus-o, cu cat casa noastra este mai mica, cu atat ar trebui sa fim mai ingeniosi. Din fericire in lumea designului, astazi, exista de toate. Ca de exemplu canapelele cu spatiu de depozitare. Ce parere aveti despre ideea de a avea spatiu de depozitare in interiorul canapelei? Suna, cel putin, interesant.

Mai multe idei pentru decorarea camerelor de zi mici

Aici va vom lasa cateva fotografii cu camere mici pe care credem ca le pot servi drept inspiratie. Si este ca de multe ori nu suntem foarte clari despre ce sa facem intr-o anumita camera din casa si este suficient doar sa aruncam o privire la o revista de decorare sau la un blog pentru a ne umple de idei.

Uneori, spatiul nostru este atat de mic sau chiar complicat, incat nu avem de ales decat sa apelam la mobilier personalizat . Ne-a placut acest mic apartament in care au reusit sa construiasca o canapea din caramida chiar in coltul care le era la dispozitie.

Mai multe idei pentru decorarea sufrageriilor mici? Uita-te la aceasta camera in care au optat pentru un galben deschis pentru pereti si o canapea portocalie. Ne place contrastul pe care il face biblioteca neagra.

Spatiul de depozitare este foarte important in incaperile mici. Si din moment ce vorbim despre cativa metri patrati, o optiune buna este sa profitati de spatiul vertical (in sus).