5 FEMEI cu care barbații ar calca stramb și partenerele ar ințelege

5 FEMEI cu care barbații ar calca stramb și partenerele ar ințelege 5 FEMEI cu care barbații ar calca stramb și partenerele ar ințelege

 Deși exista o serie larga de dezbateri legate de gradul de incredere sau libertate intr-un cuplu, la o privire mai atenta, femeile se comporta constant ca și cum ar urma sa fie inșelate, atitudine defensiva cu radacini vechi. Femeile cu adevarat increzatoare in forțele proprii sunt rare, majoritatea, indiferent de aspectul fizic sau statut social, dezvoltand adevarate obsesii pentru rivale fictive sau reale. Cu toate acestea exista si femei care reusesc sa starneasca deopotriva atentia barbatilor, dar si pe a femeilor, astfel ca, in cazul in care barbatii ar calca stramb cu una dintre ele, partenerele s-ar gandi de doua ori inainte de a judeca in mod critic situatia… Vezi aici mai multe despre relatii, cupluri, dragoste si multe altele.

 

Megan Fox 

Vedeta primelor doua producții “Transformers” a trezit fantezii inca de la inceputul carierei sale actoricești in filmul “Holiday in the sun”. Zece ani mai tarziu, dupa sute de pictoriale și o serie de intervenții chirurgicale, actrița se pregatește sa devina mama. Munca sa de fotomodel, dar și popularitatea aparuta odata cu debutul la Hollywood au promovat-o intens in plan mondial așa incat unul din admiratorii sai declarați este chiar motociclistul italian Valentino Rossi.

Megan Fox este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lune

Angelina Jolie

Controversata actrița a fost numita nu odata cea mai frumoasa femeie a planetei inca din vremurile in care purta la gat o sticluța cu sangele soțului sau de atunci, Billy Bob Thornton. Succesul filmelor “Gia” sau “Girl,interrupted”, munca in calitate de ambasador al pacii, au demonstrat ca nu este doar o fața perfecta, ci și un om talentat și sufletist.

Colaborarea cu Brad Pitt in cadrul producției “Mr & Mrs Smith” a declanșat o poveste de dragoste inca de actualitate și o familie foarte numeroasa. Grupul Jolie-Pitt este format din trei copii biologici ai cuplului și trei adoptați.

Doutzen Kroes

Modelul de origine olandeza s-a alaturat echipei de ingerași Victoria Secret in 2008. Ambasadoare L’Oreal și imaginea mai multor branduri și reviste de moda din toata lumea, Doutzen Kroes este o prezența constanta in topurile celor mai frumoase femei din lume. Fotomodelul european devenit recent mama iși menține forma fizica de invidiat la aproape treizeci de ani.

Charlize Theron

Frumusețea actriței sud-africane este indiscutabila, demonstrata de numeroasele campanii de beauty printre care și binecunoscuta “J’adore Dior”. Dupa ce practica modelling-ul o perioada, actrița se muta in Los Angeles in adolescența unde urmeaza sa iși inceapa cariera cinematografica, marcata de o serie de filme ce nu fac decat sa ii valideze talentul: Monster(producție pentru care actrița s-a ingrașat 30 de kilograme și și-a ras sprancenele), Sweet November, Hancock etc.

Candice Swanepoel

Superbul model de 24 de ani este primul ingeraș de origine sudafricana care s-a alaturat echipei Victoria Secret. Cariera sa de model s-a dezvoltat foarte rapid dupa ce a fost descoperita intr-un mall din Africa, urmand sa fie trimisa in Europa pentru a se putea perfecționa ca manechin. Este considerata una dintre cele mai in voga modele la momentul actual.