5 curiozitati despre videochat

  • Vineri, 28 Februarie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de

Pentru ca are o vechime destul de mare in Romania, videochat-ul a castigat teren pe piata muncii in ultimii ani.

Motivul?

Pachetul cu beneficii atractive de care se poate bucura orice model.

Dar ce este, mai exact, videochatul? Ce atributii are un model si ce fel de persoana este, pana la urma? Sunt intrebari al caror raspuns il vei regasi in randurile de mai jos si care te va face sa privesti, poate, cu alti ochi, acest domeniu.

Videochat-ul nu este o forma de prostitutie? Deloc.

Conversatia purtata de doua persoane, la distanta, prin intermediul mediului online, cu posibilitatea de a se si vedea prin intermediul unei camere web, defineste videochat-ul. Videochat-ul este o meserie ca oricare alta, iar munca unui model de videochat este perfect legala.

Modelele de videochat lucreaza in baza unui contract, iar castigurile lor sunt supuse impozitarii aferente.

Activitatea desfasurata online nu implica niciun fel de contact fizic cu clientii. Intr-un studio cu adevarat profesionist, care promoveaza doar videochatu-ul de lux, nimeni nu va face nimic impotriva vointei sale.

Exista doua posibilitati prin care un model poate intretine atmosfera in camera personala, atragand astfel clientul de partea sa: ̶ modelul comunicativ, care stapaneste psihologia umana, este capabil sa porneasca conversatii istete si captivante, pe diferite teme care sa tina antrenata intalnirea online; acesta poate opta pentru sectiunea non-adult, care se rezuma doar la discutii pe diferite teme; ̶ modelul inzestrat din punct de vedere fizic, care stapaneste arta seductiei, adopta o atitudine senzuala, prin care sa integreze cat mai multi membri; el poate opta pentru sectiunea adult, in care nuditatea este permisa.

Se fac multi bani din videochat?

Atunci cand vine vorba de un job de model videochat, cu siguranta ca principalul punct de interes consta in castigurile mari.

Pentru castigurile promise, modelul videochat trebuie sa fie capabil sa indeplineasca mai multe roluri, de la cel de psiholog, pana la prietena sau amanta virtuala.

Cu munca, perseverenta, seriozitate si rabdare, se pot face chiar foarte multi bani.

Mai mult decat atat, modelul isi poate pastra, in paralel, un alt job, bucurandu-se, totodata, de independenta si castig financiar insemnat.

Lipsa experientei poate fi un impediment? Orice fata majora poate deveni model de videochat. Vorbim aici, desigur, despre modelele la inceput de drum, fara experienta in acest domeniu. Succesul unui studio de videochat depinde in totalitate de cel al modelelor din echipa, astfel ca acestea beneficiaza de training profesional pe toata perioada contractului, care sa le puna in valoare aptitudinile la locul de munca.

Ce va spune lumea?

Cu siguranta ca un job in videochat nu te pozitioneaza intr-un mod favorabil in ochii lumii, asa cum s-ar intampla, cel mai probabil, in cazul unui loc de munca conventional. In acest caz, insa, expunerea este o teama nefondata, intrucat modelele sunt promovate exclusiv pe platforme care nu pot fi accesate din Romania.

De asemenea, filmele si pozele realizate in studiourile profesionale raman doar in studiouri, nu vor fi distribuite in alta locatie si nu vor fi folosite decat pentru crearea profilului de model. Cat de bine trebuie sa arat pentru a face videochat? In acest domeniu nu ne orientam in exclusivitate spre femei care se bazeaza pe frumusetea lor.

Nu se cer dimensiuni de 90-60-90 pentru a fi model videochat, ci mai degraba carisma si determinare. Desigur, un model care arata bine va fermeca prin simpla prezenta, insa nu pentru mult timp. In schimb, un model sociabil si plin de viata are sanse sa castige sume mari de bani, avand de asemenea in spate o echipa care sa il ghideze pas cu pas spre succes.

Pentru ca, pana la urma, videochatul este arta de a vinde o imagine, de a jongla cu vorbele, de a asculta si empatiza, de a vinde o poveste. Studio Videochat Bucuresti Art Studio te asteapta sa incepi o noua aventura alaturi de profesionisti desavarsiti.