3 SFATURI pentru a te apropia mai usor de o FEMEIE

3 SFATURI pentru a te apropia mai usor de o FEMEIE 3 SFATURI pentru a te apropia mai usor de o FEMEIE

Te afli in situatia in care obisnuiesti sa vezi fete foarte dragute in jurul tau, dar lipsa curajului te impiedica sa faci primul pas si regreti apoi ca ai ratat inca o sansa?

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nu stapanesti o metoda eficienta de a te apropia de reprezentantele sexului opus, iar timiditatea iti domina comportamentul. Asadar, iata 3 sfaturi care te vor ajuta ca urmatoarea data cand o fata iti va trezi interesul, lucrurile sa insemne mai mult decat un simplu zambet. In acest articol iti prezentam cateva sfaturi si trucuri pentru a scapa de timiditate si pentru a aborda femeile cu mai multa usurinta.

Apropie-te de ea indiferent de ce crezi ca se va intampla

Apropierea de o femeie este castigatoare indiferent de ceea ce urmeaza sa se intample. Tot mai multi baieti se concentreaza asupra unei conversatii potrivite si a modului de a obtine numarul de telefon al interlocutoarelor. Gresit! Gandeste-te ca in momentul in care ii adresezi cateva cuvinte faci ceea ce majoritatea barbatilor doar viseaza sa faca.

Incurajeaza-te in gand pentru initiativa si gandeste-te ca deja esti deasupra mediei de barbati care nu au curajul sa faca acest lucru. Dialogul trebuie sa decurga de la sine, contactul verbal odata stabilit trebuie sa se mentina relaxant si agreabil. Evita pauzele lungi deoarece sunt incofortabile si nu te vor ajuta, din contra. Incearca sa fii natural si sa te porti natural, abordeaza subiecte simple din viata de zi cu zi.

Concentreza-te pe modul in care te vei simti daca nu vei putea vorbi cu ea

Un motiv pentru care baietii evita sa inceapa o discutie il reprezinta incomfortul resimtit la gandul ca este primul care ia cuvantul. Cand te apropii de cineva poti fi nervos la inceput, dar pana sa-ti dai seama de acest lucru, conversatia s-a terminat. Daca nu te apropii de cineva va ramane intotdeauna dorinta si regretul asupra acestui fapt.

Scapa de presiune

Cand un baiat cunoaste o fata, aceasta este privita imediat drept o posibila partenera de intalnire. Motiv pentru care se creeaza presiune. Prin urmare, urmatoarea intalnire poate fi oricand considerata drept o oportunitate de imbunatatire a competentelor personale.

Aceasta „schimbare de mentalitate” va conduce la un rezultat neasteptat: va deveni o experienta tot mai placuta si relaxata. Nu uita: fiecare astfel de experienta te va ajuta sa fii mai sigur pe tine si totul sa devina mult mai usor pana cand o vei intalni pe EA…