Utilizări inteligente și simple pentru sare

Utilizări inteligente și simple pentru sare Utilizări inteligente și simple pentru sare

Sarea este, fără îndoială, una dintre cele mai utile capse de bucătărie. Pe lângă faptul că joacă roluri în artele culinare, devine util la rezolvarea problemelor de zi cu zi, cum ar fi îmblânzirea unui foc de tigaie și îndepărtarea ruginii încăpățânate de pe vasele de cupru. Urmăriți acum 20 de hack-uri de sare incredibil de inteligente!

Curățați căzile murdare

Cazi sunt un teren de reproducere pentru bacterii și grăsimi, dar acum nu este mare lucru. Puneți sare pe un grapefruit, apoi veți obține cel mai bun detergent pentru căzi din toate timpurile.

Curatati vasele de bucatarie 

Puteți pune o mulțime de grăsime pentru cot în untul de curățat de pe ustensilele dvs. de bucătărie valoroase, doar pentru a găsi că este încă lipicios. Există o soluție rapidă ușoară? Absolut! Mai întâi puneți puțină sare pe ea, apoi va absorbi grăsimea înainte de întărire. Testează-l!      

Desfundați canale de scurgere

Lăsați sare și alte capse de bucătărie să ridice bucățile pentru scurgerea înfundată. Se amestecă o cană de sare, aceeași cantitate de bicarbonat de sodiu și o jumătate de cană de oțet alb împreună. Apoi turnați soluția pe canalul de scurgere înainte de a o clăti cu apă clocotită. Totul este gata!

Curatati tocatoarele urat mirositoare

Plăcile de tăiat pot deveni cu ușurință urât mirositoare cu utilizarea zilnică. Așa cum ar fi norocul, sarea face minuni pe ea. Pur și simplu frecați-l înainte de a spăla bine plăcile și puteți lua rămas bun de la miros și reziduuri alimentare!

Calmează o durere în gât

Este o idee destul de îngrijită să faci gargară apă caldă sărată pentru a calma un gât zgâriet. Ajută la extragerea mucusului din țesutul umflat și poate ușura confortul.  

Lustruiți vasele cu fund de cupru

Rugina poate fi, de asemenea, ușor de îndepărtat dacă se întâmplă să găsiți o soluție rapidă. Acum amestecați sarea, făina și oțetul în aceeași cantitate și frecați pasta pe șlefuirea verde. Atunci tot ce trebuie să faci este să-l speli.

Eliminati mirosul din pantofi

Pantofii umezi mirosesc adesea urât. Din fericire, două linguri de sare pot anula mirosul de umiditate. Pulverizează-l în interiorul pantofilor și lasă-l pentru o vreme. Veți găsi că mirosul dispare.  

Păstrați prosoapele tot timpul strălucitoare

Apropo de menținerea prosoapelor strălucitoare ca de obicei, cea mai bună opțiune este să turnați câteva căni de sare în mașina de spălat atunci când îl spălați. Credeți sau nu, rezultatul este surprinzător.   

Apropo de menținerea prosoapelor strălucitoare ca de obicei, cea mai bună opțiune este să turnați câteva căni de sare în mașina de spălat atunci când îl spălați. Credeți sau nu, rezultatul este surprinzător.   

Cu siguranță nu este nevoie să costi bani mari pentru a alunga furnicile, când poți rezolva problema cu sarea ieftină. Presărați-l de-a lungul cărării pe care o parcurg și problema rezolvată!