Utilizararea si efectul cremelor autobronzonte, sfaturi pentru un bronz de vis

Gratie cremelor autobronzante este posibil sa ai tenul bronzat fara  ajutorul soarelui sau a lampilor de bronzat.

Aceste produse, aparute in SUA in anii ’60, au in plus avantajul ca nu prezinta nici un pericol pentru piele.

Efectul lor este aproape imediat, intre 20 min. si 3 ore. beci, va fi usor sa arati bine si, respectand cateva reguli de baza in ceea ce priveste aplicarea cremelor autobronzante, rezultatul obtinut este foarte natural.

Creme diferite in functie de pielea dumneavoastra

Cremele autobronzante au evoluat mult in ultimii ani, pana la nivelul la care se tine cont de culoarea pielii (deschka, mata) si de tipul pielii (piele usca ta, normala, grasa).

Tineti cont, cand cumparati crema autobronzanta, sa o luati pe cea care se potriveste cel mai bine cu tenul dumneavoastra.

Sfaturile noastre pentru un bronz de vis

Aplicarea cremei autobronzante se face pe pielea uscata si demachiata.

Nu ezitati sa faceti un gomaj usor inainte, pentru a indeparta celulele moarte, lasandu-se astfel pielea mai neteda.

Secretul unei repartitii uniforme si reusite (fara pete sau culoare prea glabena sau portocalle)rezida din cantitatea de crema utilizata.

Aplicati numai o cantitate mica de crema, fara sa mai aplicati un al doilea

strat dupa aceee. Nu uitati gatul, urechile, decolteul si atentie la sprancene, caci au tentinta sa retina crema. bupa aplicare, treceti eventual

un bastonas cu bumbac umezit si cu sapun pe ele. Apoi, nu uitati mai ales sa va spalati pe maini. baca vreti sa va demachiati, asteptati cel putin 10 minute.

Putem aplica crema autobronzanta oricat de des vrem, pana la obtinerea nuantei dorite.

Dupa aceea, pentru intretinere, este suficienta o aplicare la 3-4 zile. Din cand in cand, faceti un gomaj pentru reunificarea culorii pielii.

Crema autobronzanta se poate utiliza si pe corp, dar aceasta necesita mult mai multa vigilenta, caci grosimea pielii nu este la fel peste tot.

De asemenea, trebuie sa mai tinem cont si de multiplele cute unde crema poate sa se adune. Atentie, deci la genunchi, incheieturile mainii, glezne. Inca o data, incepeti prin a aplica crema cu un strat fin, fiind mult mai usor de intins uniform.

In sfarsit, evitati sa va miscati prea mult dupa aplicare, deoarece crema are nevoie de timp ca sa intre in piele.