Trucuri ușoare de psihologie care ajuta pe oricine cu anxietate socială

Uneori, lucrurile simple din viață devin stresante, motiv pentru care cei mai mulți dintre noi suntem interesați să găsim modalități mai simple de a ne desfășura rutina zilnică. Dacă simțiți la fel, aceste sfaturi și tehnici simple de psihologie vă pot ajuta să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi cu ușurință. Nu numai că sunt super practice, dar ar putea fi soluția pe care o căutai în ceea ce privește gestionarea stresului. Continuați să citiți pentru că secretele psihologiei vor funcționa literalmente pentru oricine.

Cum să-ți dai seama dacă cineva te place cu adevărat

Ar putea fi dificil să-ți dai seama cine te place și cui nu atunci când te afli într-un grup mare de oameni sau într-un cadru public. 

O modalitate de a obține un răspuns este să fii atent la cine se uită cineva în timp ce râde. 

De obicei, oamenii tind să se uite la persoana de care se simt mai aproape, deoarece contactul vizual este mult mai ușor de făcut atunci când te simți confortabil cu cineva.

Uneori, să știi ce simte cineva cu adevărat pentru tine fără să-l întrebi poate fi greu. Acesta este motivul pentru care acordarea atenției indiciilor nonverbale vă poate oferi un răspuns fără cuvinte.

Stresat de primele întâlniri? Incearca asta

Pur și simplu nu se poate nega că primele întâlniri sunt descurajante și înfricoșătoare, ceea ce este important să înveți cum să le faci să meargă bine. 

Începe prin a te relaxa și a fi tu însuți fără a fi tentat să-i impresionezi. 

Întâlnirea ta trebuie să aibă o idee reală despre cine și cum ești atunci când te întâlnește pentru prima dată, deoarece acestea vor fi informațiile pe care le folosește pentru a decide dacă vrea să te

 vadă din nou în viitor.

A fi cea mai autentică versiune a ta la întâlnire va permite conversațiilor să curgă mai ușor, în timp ce o face pe cealaltă persoană să se simtă complet confortabil să fie și ea naturală.

Pozițiile tale ale piciorului conțin un mesaj ascuns

Hack-urile psihologice sunt adesea despre crearea de interacțiuni de succes între o persoană și alta, dar acest sfat este mai mult ca un secret al psihologiei. 

Poziția picioarelor unei persoane poate spune multe despre ceea ce simte și gândește. 

Dacă sunt îndreptați spre tine, înseamnă de obicei că sunt interesați să se îndepărteze de situație. 

Deci, mergeți mai departe și uitați-vă la picioarele lor pentru indicii lingvistice

Singurul lucru care ne oprește de obicei să avem o conversație este să ne dăm seama cum să începem conversația în sine. 

Un sentiment de stângăcie sau chiar nervozitate poate fi de vină pentru a nu începe niciodată o conversație cu cineva de care ești interesat. 

Acest hack poate face cu adevărat diferența. Pur și simplu cereți să împrumutați un pix sau un creion și luați conversația de la ei. 

Îl poți folosi chiar și pentru a-și nota numărul dacă totul merge bine.