Trucuri simple pentru a crea mai mult volum în păr

Trucuri simple pentru a crea mai mult volum în păr Trucuri simple pentru a crea mai mult volum în păr

Cei mai mulți dintre noi dorim păr frumos, mătăsos, cu tone de volum, așa cum au modelele în revistele de modă. Cu toate acestea, ne întoarcem adesea să cheltuim o mică avere pe produse de păr la saloane de coafură sau farmacii pentru a obține aceste încuietori delicioase. 

Spălați-vă corect părul

Pentru a obține ceva volum în păr, nu vă spălați părul în fiecare zi. Acest lucru vă poate împiedica părul să producă propriile uleiuri naturale, lăsându-l într-un risc mai mare de a fi deteriorat. Spălarea părului de 3-4 ori pe săptămână cu apă rece ar putea ajuta la protejarea lor împotriva agresiunilor exterioare și la menținerea lor sănătoasă.

Spală-ți părul cu apă rece

Pentru a evita statica în păr, spălați-le cu apă rece la o temperatură maximă de 30 ° C. De asemenea, poți cumpăra un șampon volumizant care nu conține silicon pentru a-ți revigora părul, făcându-i să strălucească.

3. Treceți de la produse artificiale la produse naturale

Este bine cunoscut faptul că produsele pentru păr care conțin substanțe chimice ne pot deteriora părul. Prin urmare, dacă doriți să aveți părul gros și voluminos, luați ceva timp pentru a citi eticheta înainte de a cumpăra un produs pentru păr. Alege șampoane naturale sau fă-ți propriile produse pentru păr.

 Uscați-vă corect părul

Pentru a adăuga ceva volum părului tău, usucă-ți părul în jos folosind un uscător de păr. Între timp, periați-vă ușor părul cu o periuță.

Folosiți bigudiuri

Dacă aveți timp, folosiți bigudiuri pentru a vă înfășura părul de la capete până la rădăcini după ce le-ați spălat. Vor fi ondulate și vor arăta mai voluminoase.

Mănâncă bine

Ceea ce mănânci se reflectă în părul tău. La fel ca și corpul tău, părul tău are nevoie și de vitamine, proteine ​​și substanțe nutritive. Dacă aveți deficiențe alimentare, părul dvs. va fi, de asemenea, nesănătos. Asigurați-vă că luați câteva suplimente alimentare pentru a furniza suficienți nutrienți pentru creșterea părului.

 Luați suplimente pentru păr

Pentru a stimula creșterea părului, puteți lua câteva suplimente de păr. Cu toate acestea, efectele dorite vor apărea după 3 luni de la administrarea suplimentului. De asemenea, puteți lua vitamina B, vitamina E și ceva zinc pentru a vă proteja și hrăni părul. 

Turnați niște bere în păr

Pentru a adăuga volum părului tău, amestecă un pahar de bere cu două pahare de apă și apoi toarnă această soluție pe păr. Masați-vă ușor scalpul și lăsați-l să acționeze puțin pe cap înainte de a vă clăti părul.