4 trucuri pentru un ten mai luminos

Ten inflamat sau fara stralucire? Ei bine, conferind tenului tau putin mai multa luminozitate te vei bucura de o lista infinita de beneficii.

In primul rand si in mod evident, tenul tau va fi mulat mai luminos si va radia. Totodata acesta va avea un aspect mai fresh si mai proaspat, asemeni vedetelor de la hollywood. Putina iluminozitate in zonele cheie poate de asemenea sa distraga atentia de la o serie de imperfectiuni, dar si sa diminueze vizibil senzatia de inflamatie a tenului. De aceea dorim sa-ti prezentam astazi cateva trucuri sau sfaturi pe care le puteti aplica pentru a obtine un ten mai luminos si mai placut.

 

l  Aplica iluminatorul intai

Inainte de a aplica machiajul te poti folosi de un iluminator lichid extrem de puternic pe care sa-l aplici initial pe ten, inaintea fondului de ten si/sau dupa aplicarea cremei hidratante sau a celei cu spf. In acest mod se va aseza cat se poate de natural si vei avea un ten luminos de vis.

Daca efectul este mult prea extra pentru tine, poti opta sa combini iluminatorul cu fondul de ten sau cu crema hidratanta.

 

l  Apa termala

Apa termala nu doar ca are un efect revigorant intens, insa totodata hraneste pielea, vindeca anumite imperfectiuni, echilibreaza pH-ul si totodata poate oferi un plus de luminozitate.

Folositi apa termala ori de cate ori doriti sau simtiti nevoia. Aceasta nu va oferi o pelicula grasa tenului si nici nu va oferi o cantitate exagerata de luminozitate.

 

l  Foloseste farduri satinate

Daca nu ai la indemana un highliter nu-ti fa griji! Te poti bucura de un efect luminos si prin utilizarea fardurilor de ochi intr-un mod inedit. Mai exact, nu-ti fie teama sa experimentezi si sa folosesti un fard de ochi discret si satinat pe post de blush sau highliter. Efectul va fi la fel de frumos si vei capata mai multa luminozitate.

 

l  Foloseste un fixator cu efect de hidratare

Folosind un fixing spray hidratant in loc de o pudra, nu doar ca vei reusi sa ajuti la mentinerea impecabila a machiajului cat mai mult timp insa, totodata, vei reusi sa oferi tenului si mai multa stralucire, cat si luminozitate.