Tricouri cuplu: idei reusite de cadouri pentru EL si EA

idei de cadouri pentru el si ea idei de cadouri pentru el si ea

In general, partenerii unui cuplu sunt pusi in dificultate atunci cand vine vorba despre alegerea cadoului pentru EL sau pentru EA. Atunci cand sunt epuizate toate ideile banale de cadouri: un articol vestimentar, un parfum, o cina romantica, o perna cu inimioare oferita de Valentine’s Day sau chiar un gadget ori un ceas, toata lumea ramane fara inspiratie. Astfel, alegerea cadoului perfect devine tot mai dificila, odata cu trecerea timpului.

Din fericire, exista variante de tricouri cuplu foarte frumoase si inspirate, cu mesaje haioase sau de dragoste, care pot fi oferite partenerului sau partenerei de cuplu. Acestea vor fi intotdeauna o idee buna, indiferent de ocazie, deoarece sunt unice si vor surprinde placut partenerul de viata.

Ziua Indragostitilor – sarbatorita cu matching t-shirts

Colectia de tricouri pentru cupluri este special creata pentru indragostiti si romantici. Tricourile cu tema muzicala au mesaje inspirate si, oferind un astfel de cadou, partenerii de cuplu isi pot impartasi cele mai frumoase sentimente. Tricourile sunt potrivite pentru a fi purtate atat la o plimbare sau la o petrecere, cat si, cat si pentru serile in doi.

Mesajele sunt de tipul „I find pieces of you in every song I listen to” sau „My music will tell you more about me than I ever will”. Aceste tricouri cu tema muzicala permit partenerilor de cuplu sa faca declaratii pe care sa le poata vedea intreaga lume, surprinzandu-si jumatatea in mod placut.

Idei de cadouri pentru aniversarea relatiei

Pentru a marca aniversarea relatiei, indiferent daca este vorba despre sarbatorirea cununiei religioase, a primei intalniri sau a primului sarut, este important ca darul oferit sa fie cu adevarat impresionant. Cele mai interesante idei de cadouri pentru aniversarea relatiei sunt tricourile personalizate asortate, cu mesaje de tipul „He’s my other halfsi „She’s my other half sau „Together we are one”.

Tricouri potrivite pentru EL

Cele mai interesante idei de cadouri pentru EL, atunci cand isi celebreaza ziua de nastere, spre exemplu, se aleg in functie de hobby-urile si de pasiunile pe care acesta le are. Daca este pasionat de muzica, ar fi foarte potrivit un tricou imprimat cu cheia sol, cu o chitara sau o trompeta ori un tricou cu mesajul „Enjoy the music” sau „Non Stop Jazz”. Partenerul de cuplu poate primi un cadou chiar daca nu este vorba despre vreo ocazie speciala, iar in vremurile pe care le traim, mesajul „Spread music, not the virus!” este optiunea perfecta pentru a face haz de necaz.

Tricouri potrivite pentru EA

Pentru partenera de cuplu, unele idei de cadouri includ bijuteriile, parfumurile si chiar accesoriile. Totusi, pentru ca EA sa fie surprinsa in mod placut, trebuie sa i se faca un cadou mai personal si mai inspirat, precum un tricou cu mesaj. Daca este o femeie sensibila, pasionata de arta, mesajul „Art is work” este perfect, iar un tricou pe care este imprimata cheia sol cu portativ, pe care sunt desenate inimioare, va impresiona, cu siguranta, romanticele incurabile. Acelasi efect il va avea si un tricou cu imprimeu colorat, tip „Piano singing girl” sau unul cu mesajul „Listen to your heart”.

Indiferent de ocazia cu care este oferit, un tricou cu mesaj romantic sau amuzant va fi intotdeauna un cadou apreciat, care ii va aduce zambetul pe buze persoanei iubite de fiecare data cand il va purta.