Tratamente Faciale Care Îți Vor Schimba Viața

Nu există nici o senzație ca cea după un facial fantastic. Aspectul acela strălucitor, rou și senzația de piele netedă și, desigur, porii tăiți - cel mai bun! Cu o mulțime de tratamente faciale, produsele și tehnicile din care puteți alege pot fi destul de copleșitoare / Găsirea a ceea ce funcționează pentru dvs. poate fi și el dificil, dar am enumerat cele mai bune tratamente faciale de pe piață, care sunt pur și simplu o experiență completă. Unul dintre ei va fi sigur că vă va lăsa mai relaxat și cu acea strălucire magnifică, de față proaspătă.

 

HydraFacial

Acest tratament incredibil poate costa până la 230 GBP timp de 45 de minute. Te găsești izbucnind în puncte negre și puncte negre? Acest facial este al tău, deoarece curăță, exfoliază, extrage, hidratează și este plin de mecanisme de apărare antioxidante. Facialul este excelent pentru tonul pielii de seară, netezind un rid sau două și descompunând acumularea de piele cu tendințe acneice. Acest facial se simte fabulos și este o experiență, deoarece micul aparat de aspirație eliberează toată murdăria blocată în pori și le umple cu ser în schimb. Unii chiar optează pentru acest lucru în loc de Botox - cu adevărat o cheltuială grozavă.

Duminică Riley Ice Clear Facial

Acest facial Ice Clear are o piele congestionată în mod specific și ar trebui făcut numai pe o astfel de piele. Este primul tratament facial semnat de la marcă și costă 120 GBP pe oră. Dacă nu sunteți un fan al spa-ului, acest lucru este perfect pentru dvs., deoarece se găsește exclusiv la Hershesons. Pompează hidratarea în piele, o luminează în timp ce distruge acele pete și o curăță în același timp. Experiența continuă cu terapia CRYO pentru reducerea inflamației și o lumină LED albastră pentru a asigura purificarea tuturor bacteriilor. Au acoperit cu adevărat toate domeniile cu acesta.

Ritualul energiei Valmont

Acest tratament de 60 de minute de la The Dorchester vă va costa 165 GBP pentru 60 de minute. Această experiență spa este pur luxuriantă - vă veți simți ca o redevență absolută în rochie și papuci, precum și veți primi o notă personalizată în dulapul dvs. Această față este o abordare mai blândă și se potrivește tuturor tipurilor de piele, punctul culminant este masca de răcire care hidratează și vindecă, precum și un masaj facial cu fluture.

Vampir Facial

Acest tratament de 700 GBP a devenit extrem de popular printre celebritățile din întreaga lume. Despre ce este tot hype-ul? Ei bine, ei trag sânge, îl trec printr-o centrifugă pentru a izola trombocitele. În timp ce se întâmplă acest lucru, suferiți micro-ace și microdermabraziune și apoi pentru evenimentul principal - PRP-urile dvs. sunt frecate în față cu un pic de radiofrecvență, dacă doriți. Acest proces crește energia schiurilor și mărește toți nutrienții găsiți în piele, cum ar fi elastina și colagenul