Toscana o pagina de istorie

  • Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
  • Turism

Cuprinzând multiple schimbări culturale și societăți istorice, Toscana găzduiește cele mai bune și mai ambițioase opere de artă create de etrusci, romani și de-a lungul perioadei Renașterii. Acest lucru a făcut din Toscana unul dintre cele mai complete depozite de lucrări de artă majore din lume și o vizită obligatorie pentru oricine caută să vadă atât de multă istorie condensată într-o singură zonă.

Dar amintiți-vă, există o mulțime de motive pentru a vizita Toscana, cu excepția artei magnifice. Peisajul rural uimitor al Toscanei este o altă atracție majoră pentru călători, oferind mâncăruri gourmet simple de cea mai înaltă ordine, alături de vinuri rafinate. Călătorii și fanii călătoriilor pe jos vor fi încântați de traseele montane pitorești, făcându-vă să vă simțiți transportați într-o lume magică dintr-o altă perioadă. Bicicliștii ar trebui să se pregătească să se îndrăgostească de traseele Toscanei de-a lungul dealurilor ondulate și de coasta superbă, deoarece această regiune oferă unele dintre cele mai intense, dar frumoase, excursii prin natură oriunde de pe planetă. Studenții vor călători adesea în Toscana pentru a afla mai multe despre arte, cultură și limbă, ceea ce face din aceasta o destinație foarte populară pentru tinerii călători care sosesc de pe toate continentele.

Cu atât de multe de văzut și de făcut, adevărata problemă este să ne dai seama de unde să începi. Florența este o vizită absolut obligatorie, mai ales pentru oricine caută să vadă opere de artă de renume mondial. De acolo, mulți vor continua spre Pisa și Siena, două orașe majore care oferă multe opere istorice de artă și arhitectură. Cu siguranță veți dori să vizitați și orașele de artă, inclusiv Arezzo, Luca, San Gimionano și Cortona, pentru turul complet al Toscana!