TOP motive care demonstreaza de ce ZOBEL e cel mai bun lac pentru lemn

TOP motive care demonstreaza de ce ZOBEL e cel mai bun lac pentru lemn TOP motive care demonstreaza de ce ZOBEL e cel mai bun lac pentru lemn

Un nume de referinta pe piata finisajelor este ZOBEL CHEMIE GmbH, un producator german cu experienta in acest domeniu, care nu are nici macar un concurent la fel de puternic. In Romania, exista o firma care distribuie aceasta gama de produse de top. Finisajele pe baza de apa se remarca prin durabilitate, prin rezistenta si prin usurinta in aplicare.

Fie ca vrei sa protejezi de intemperii obiectele din lemn, fie ca vrei sa asiguri un aspect aparte parchetului si elementelor din interiorul casei, ZOBEL e cea mai buna alegere. De ce este cel mai bun lac pentru lemn exterior? Iata topul celor 3 motive pe care trebuie sa le cunosti!

 

Asigura un grad foarte ridicat de rezistenta la intemperii

In mediile cu umiditate crescuta, lemnul are nevoie de un plus de protectie, care sa-i asigure rezistenta la intemperii si la factorii exteriori de mediu. Din acest punct de vedere, gama de lacuri ZOBEL inscrie puncte la toate capitolele. Acest sistem de finisaj este unul care asigura rezistenta maxima la intemperii. <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->

Chiar si piesele din lemn fara stabilitate dimensionala se vor putea bucura de un grad ridicat de protectie pe termen cat mai lung. De la fatade din lemn sau garduri, pana la placari cu scanduri si mobilier de gradina, protectia lemnului expus la exterior este asigurata complet prin gama ultra-moderna de lacuri ZOBEL.

 

Nu se fisureaza, nu crapa si asigura un finisaj durabil

Activitatea naturala, respiratorie, a lemnului poate impacta rezistenta unui sistem de finisaj low cost. Este necesar ca produsul sa asigure o elastricitate ridicata, care sa permita miscarile extreme de umflare si de contractie a lemnului. Acest lucru il bifeaza cu brio gama ZOBEL, lacurile care se mentin intacte chiar si in mediul umed si racoros. Stratul acoperitor final nu isi pierde aderenta in timp si nici nu permite aparitia fisurilor. Sistemul de acoperire asa-nimit „Deco-tec” asigura hidratarea corespunzatoare a lemnului, contribuind la durabilitatea pieselor confectionate din acest material, fie ca sunt garduri, fie fatade etc.

 

Mentin frumusetea naturala a lemnului

Acest sistem de finisaj pe baza de apa patrunde rapid in portii lemnului. Ofera o intensitate cat se poate de ridicata a culorii, iar pigmentii transparenti accentueaza frumusetea naturala si granulatia lemnului. ZOBEL ofera varietate in materie de culori inspirate din natura, cele mai comune fiind nuantele de pin, paltin, stejar, teak, mahon, nuc, palisandru sau paltin.

Stejar simplu sau steja deschis, teak simplu sau teak auriu, sunt cateva dintre nuantele variate pe care le asigura gama de lacuri pentru lemn ZOBEL. In cel mult 4 ore, se usuca perfect. Dupa ce s-au uscat suprafetele, se recomanda slefuirea finala cu o banda abraziva.

 

Lac pentru parchet, pentru piese de mobilier exterior si pentru fatade, la pret bun

Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele superioare pe care le ofera gama de lacuri ZOBEL, cumpara de la Klebrom.ro aceste produse de top. Firma din Romania, cu o traditie de decenii, este reprezentant al concernului german ZOBEL CHEMIE GmbH si vine in intampinarea ta cu cel mai bun lac pentru parchet, pentru piese de mobilier de gradina, pentru fade sau garduri. Raportul dintre calitate si pret este unul avantajos. Confera-i lemnlui rezistenta, durabilitate si protectie garantata. Cum? Prin lacurile ZOBEL!

 

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

E-mail: [email protected]