Top locatii luxoase de pe Airbnb

  • Marţi, 14 Septembrie 2021
  • Turism

Airbnb a devenit cel

mai tare fenomen atunci când vine vorba de călătorie. Nu numai că este o idee inovatoare și inteligentă, dar a revoluționat călătoriile pentru mulți. Cu o varietate de game de prețuri și funcții, puteți obține aproape orice experiență cu Airbnb. Am compilat o listă cu cele mai luxoase 5 sejururi din întreaga lume.

 

Riad contemporan

Situat în Marrakech, Maroc, la 999 USD pe noapte. Această minune este un șapte dormitoare cu vedere la Munții Atlas. Include personal de menaj care să vă asigure fiecare nevoie și are opțiunea de a adăuga și un bucătar. Riadul are, de asemenea, o piscină în aer liber și o baie de aburi doar pentru a adăuga paradisul dvs. marocan. Acesta este sejurul perfect pentru o experiență culturală și relaxantă din Orientul Mijlociu.

Insula privată din Caraibe

Placencia, Belize - o locație uimitoare a insulei Belize. Promitem că nu este o experiență pe Insula Fyre, ci mai degrabă o insulă luxoasă, retrasă și magnifică. La o sumă enormă de 2.000 de dolari pe noapte, acest sejur este o experiență unică. Acest grup de cinci dormitoare este situat pe Litte Caye, care este la o plimbare simplă cu barca de 5 minute de continent. Sejurul include un bucătar, caiace, paddleboards și multe alte facilități. Această ședere este perfectă pentru cineva care dorește cu adevărat să scape de nebunia vieții.

Vila Machiavelli

WOW este o subevaluare pentru această ședere. În regiunea Chianit Classico din Toscana, Italia se află o vilă uluitoare cu 10 dormitoare. Înconjurat de o grădină de măslini și podgorie, acest sejur duce luxul la un alt nivel. Vila a fost proiectată de Michelangelo în secolul al XIV-lea și găzduiește o arhitectură incredibilă. Dacă aveți 7.782 de dolari, vă sugerăm într-adevăr acest sejur. Apropo, asta este tariful pe noapte.

Talpe, provincia de sud, Sri Lanka

Călătoriți cu copii? Această ședere este cea pentru tine. Această escapadă în insulă include șase dormitoare, precum și tone de cărți pentru copii, o creșă și jocuri. Casa are personal complet și include un bucătar, precum și trei majordomi, unul nu este niciodată suficient, nu? Acest sejur este perfect pentru o escapadă insulară cu două plaje în imediata apropiere. La 800 USD pe noapte, acest sejur merită cu adevărat.

Rezidență Rio de lux

Construit recent în Angra dos Reis, Brazilia - această casă de plajă cu cinci dormitoare este uluitoare. La 2.850 USD pe noapte, această casă include piscină, sală de sport, sală de jocuri și cramă. Un bucătar la cerere vă va asigura că bucătăria locală este pe deplin încorporată în experiența dumneavoastră. Am menționat că are un heliport? În caz că ai vrut să ajungi cu stil. Această casă privită în Atlantic este atât de retrasă și pur și simplu fascinantă.