Top filme cu masini pe care trebuie sa le urmariti

Cu toții iubim mașinile, nu?

Ne plac,de asemenea,filmele grozave,dar ceea ce este și mai interesant este atunci când ajungem să experimentăm un film grozav cu mașini minunate în ele.

Să aruncăm o privire la câteva dintre cele mai importante filme auto din toate timpurile, pe care trebuie sa le urmariti cu siguranta si sa va bucurati de ele

Gone In Sixty Seconds (2000)

O recreere bazată pe filmul din anii 1970, Gone in Sixty Seconds s-a concentrat pe un hoț de mașini cu misiunea de a fura 50 de vehicule, care apoi se dezvoltă într-un jaf de proporții epice. Acest film te-a făcut cu siguranță să apreciezi mașinile în starea lor și te face să îți dorești să fii parte a tuturor acțiunilor spectaculoase.

Chitty Chitty Bang Bang (1968)

Un film genial și distractiv pentru întreaga familie,  Chitty Chitty Bang Bang,  arată povestea unui inventator ciudat care transformă o mașină veche de Grand Prix într-un uimitor vehicul zburător. Un film fabulos, mereu recomandat de toată lumea.

The Fast And The Furious (2001)

Lansată în 2001, franciza Fast & Furious descoperă o parte din lumea automobilelor de care nu toată lumea este captivată. Cu unele dintre cele mai bune scene de acțiune si adrenalină, ceea ce îl face unul din cele mai bune filme cu masina.. Fiind una dintre cele mai de succes francize de filme din toate timpurile, un alt film care trebuie vizionat (asigurați-vă că le urmăriți pe toate 9).

The Italian Job   (2003)

Un remake foarte reușit al versiunii din 1963, The Italian Job  este centrat în jurul unei echipe de hoți excepționali care ripostează împotriva morții mentorului lor, inclusiv cu ajutorul propriei sale fiice. Acest thriller de acțiune este extrem de distractiv. Probabil unul dintre filmele pe care le-ai putut vedea de 100 de ori.

Cars (2006)

Un alt film fabulos pentru automobile lansat în 2006 și unul dintre cele mai profitabile. Narațiunea este despre o mașină de curse care învață o lecție grea în viață atunci când dăunează o mulțime de proprietăți în Radiator Springs. Misiunea sa este de a repara pagubele făcute înainte de a putea reveni pe drum. Adesea considerată ca o poveste destinată doar copiilor, dar este cu siguranță un film potrivit pentru familii, care va fi bucurat de toți, motiv pentru care un merită un loc pe lista noastră.

Ford v Ferrari (2019)

Pentru aceia dintre voi care nu sunt motocicliști, este probabil să vă bucurați foarte mult de acest film spectaculos. Ford v Ferrari este un film al Premiului Academiei, centrat în jurul poveștii fenomenale adevărate a vizionarului designer auto american Carroll Shelby (interpretat de Matt Damon) și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (interpretat de Christain Bale), care luptă împotriva legilor fizicii. și propriile lor lupte personale pentru a construi o mașină de curse revoluționară pentru Ford Motor Company și pentru a prelua mașinile de curse dominante ale lui Enzo Ferrari la 24 de ore de la Le Mans din Franța în 1966. Cu siguranță cel mai bun film cu mașini din anii 2000. Deci, dacă nu l-ați văzut, urmariti-l cat mai repede.

Talladega Nights (2006)

Una dintre puținele comedii de succes cu tematică auto, care creează inteligent o parodie a biografiei sportive.  Nopțile Talladega: Balada lui Ricky Bobby este o impresie subestimată a culturii auto americane, în special patriotismul notoriu al NASCAR și bravada masculină.