Top cele mai consumate energizante la nivel mondial

Top cele mai consumate energizante la nivel mondial Top cele mai consumate energizante la nivel mondial

Băuturile energizante au devenit o alegere populară de băutură pentru oamenii din întreaga lume. Aceste băuturi sunt de obicei comercializate ca o modalitate de a crește nivelul de energie, de a îmbunătăți concentrarea și de a crește vigilența generală. Drept urmare, acestea au devenit o băutură de preferat pentru mulți oameni care au nevoie de un răspuns rapid. 

Red Bull este cea mai vândută băutură energizantă din lume, cu vânzări în peste 170 de țări. A fost creat în Austria în 1987 și a fost comercializat ca o modalitate de a îmbunătăți performanța și de a crește rezistența. Red Bull conține cafeină, taurină și vitamine B. Se crede că aceste ingrediente ajută la îmbunătățirea performanței mentale și fizice, la reducerea oboselii și la îmbunătățirea funcției cognitive.

Unul dintre motivele pentru care Red Bull este atât de popular este strategia sa de marketing. Compania sponsorizează diverse evenimente sportive, inclusiv sporturi extreme, și a fost asociată cu sportivi de înaltă performanță. Acest lucru a contribuit la crearea unei percepții că Red Bull este o băutură pentru oamenii activi și energici.

Monster Energy este a doua băutură energizantă cel mai bine vândută din lume. A fost creata în Statele Unite în 2002 și este vânduta în peste 90 de țări. Monster Energy conține cofeină, taurină și vitamine B, similare cu Red Bull. Cu toate acestea, conține și ingrediente suplimentare precum ginseng și guarana, despre care se crede că au efecte stimulatoare.

Unul dintre motivele pentru care Monster Energy este atât de popular este ambalajul său. Băutura este vândută în cutii mari , care sunt concepute pentru a fi consumate rapid. Acest lucru a ajutat la crearea unei percepții că Monster Energy este o băutură pentru cei care au nevoie de un impuls semnificativ de energie.

Rockstar Energy este o altă băutură energizantă populară, în special în Statele Unite. A fost creat în 2001 și este vânduta în peste 30 de țări. Rockstar Energy conține cofeină, taurină și vitamine B, precum și alte ingrediente precum ginkgo biloba și ciulinul de lapte, despre care se crede că au proprietăți antioxidante.

Compania sponsorizează diverse evenimente sportive, inclusiv motocross și snowboarding, și a fost asociată cu sportivi de înaltă performanță. Acest lucru a contribuit la crearea unei percepții conform căreia Rockstar Energy este o băutură pentru oamenii activi și aventuroși.

Burn este o băutură energizantă populară, creată de The Coca-Cola Company. A fost lansata în 2001 și este vânduta în peste 80 de țări. Burn conține cofeină, taurină și vitamine B, precum și ingrediente suplimentare precum ginseng și guarana, similare cu Monster Energy.

Unul dintre motivele pentru care Burn este atât de popular este asocierea sa cu Coca-Cola. Băutura este adesea vândută alături de alte produse Coca-Cola, ceea ce a contribuit la crearea percepției că Burn este o băutură pentru cei care au nevoie de un impuls rapid de energie.

NOS Energy este o altă băutură energizantă populară care a fost creată în Statele Unite în 2005. Este vândută în peste 20 de țări și conține cofeină, taurină și vitamine B, precum și ingrediente suplimentare precum L-carnitina și inozitol, care se crede că au beneficii metabolice și cognitive.

Unul dintre motivele pentru care NOS Energy este atât de populară este asocierea sa cu industria auto. Băutura este adesea vândută alături de piese și accesorii auto, ceea ce a contribuit la crearea unei percepții că NOS Energy este o băutură pentru pasionații de mașini.