Care sunt cele mai vandute beri in lume?

Care sunt cele mai vandute beri in lume? Care sunt cele mai vandute beri in lume?

Berea este una dintre cele mai vechi și mai consumate băuturi alcoolice din lume. Este produs prin fermentarea cerealelor precum orzul, grâul și porumbul și aromatizat cu hamei sau alte ierburi. Berea este bucurată de oameni de toate vârstele, culturile și mediile sociale, ceea ce o face o băutură cu adevărat globală. Cu atât de multe tipuri și arome diferite de bere, poate fi dificil să se determine care mărci sunt cele mai bine vândute din lume. În acest articol, vom explora cele mai vândute beri din lume și ce le face atât de populare.

Snow

Cea mai vândută bere din lume este Snow, produsa de compania chineză de bere CR Snow. În 2020, Snow a vândut aproximativ 101 milioane de hectolitri de bere, ceea ce o face liderul clar pe piața globală a berii. Ceea ce face Snow atât de popular este prețul său accesibil, făcându-l accesibil pentru o gamă largă de consumatori. În plus, aroma ușoară a berii și finisajul crocant o fac o alegere răcoritoare pentru orice ocazie.

Tsingtao

A doua bere cel mai bine vândută din lume este Tsingtao, produsă tot de o companie de bere chineză. Tsingtao a fost produsa pentru prima dată în 1903 în orașul-port Qingdao și de atunci a devenit un brand îndrăgit în China și în întreaga lume. Profilul de aromă al lui Tsingtao este puțin mai complex decât cel al lui Snow, cu un gust ușor dulce și o amărăciune subtilă care persistă în gust. Acest echilibru de arome l-a ajutat pe Tsingtao să câștige popularitate în rândul băutorilor de bere care preferă un gust puțin mai nuanțat.

Budweiser

Budweiser este a treia cea mai vândută bere din lume, cu aproximativ 42 de milioane de hectolitri vânduți în 2020. Budweiser este o bere produs de Anheuser-Busch, o subsidiară a companiei belgiene AB InBev. Budweiser este cunoscut pentru aroma sa curată, crocantă și pentru finisajul revigorant. A devenit un element de bază al culturii berii americane și este larg savurat în întreaga lume.

Heineken

Heineken este o bere olandeza care a devenit una dintre cele mai recunoscute mărci de bere din lume. Heineken are o sticlă verde distinctivă și un gust ușor, răcoritor, care a făcut-o favorită printre băutorii de bere din peste 190 de țări. Popularitatea Heineken se datorează în parte campaniilor sale globale de marketing, care au poziționat berea ca un simbol al rafinamentului și internaționalismului.

Harbin

Harbin este bere chinezesca care se fabrică din 1900. A devenit din ce în ce mai populara în ultimii ani, cu aproximativ 29 de milioane de hectolitri vânduți în 2020. Profilul de aromă al lui Harbin este similar cu cel al lui Snow, cu un gust ușor, răcoritor, perfect pentru un zi fierbinte de vara. Cu toate acestea, Harbin este puțin mai complex decât Snow, cu o notă de dulceață care o diferențiază de alte beri chinezești.

Yanjing

Yanjing este o altă bere chinezească care a câștigat popularitate în ultimii ani. Yanjing are un gust puțin mai dulce decât alte lageri chinezești, ceea ce îl face o alegere populară printre băutorii de bere care preferă un profil de aromă puțin mai dulce. Yanjing este, de asemenea, cunoscut pentru prețul său accesibil, făcându-l accesibil pentru o gamă largă de consumatori.

Skol

Skol este o bere braziliana care a devenit una dintre cele mai vândute beri din lume, cu aproximativ 18 milioane de hectolitri vânduți în 2020. Skol are un gust ușor, răcoritor, care l-a făcut o alegere populară printre băutorii de bere din Brazilia și din jur. lumea. Skol este, de asemenea, cunoscut pentru campaniile sale de marketing pline de umor și ireverente, care au ajutat brandul să câștige un număr fidel.