Top 3 prajituri traditionale de care te vei indragosti

In orice bucatarie a lumii vei gasi cel putin 3 preparate de orice tip de care te vei indragosti inca de la prima degustare. Asadar, fie ca vorbim de alimente de baza sau de deserturi, si bucataria romaneasca detine cateva sugestii de care te poti bucura in adevaratul sens al cuvantului. Iata cateva sugestii care necesita o atentie minutioasa la pregatire dar a caror gust este absolut special.

 

Top 3 prajituri traditionale de care te vei indragosti

 

l  Alba-ca-Zapada

Pe cat este de dificil de preparat pentru o gospodina incepatoare, pe atat este delicioasa aceasta prajitura cu crema alba. Alba-ca-Zapada este una dintre cele mai iubite prajituri traditionale si se poate consuma dupa cel putin 2 zile de la pregatire, dar merita pe deplin eforturile.

 

l  Nuci umplute

Nucile umplute reprezinta pentru multi un adevarat desert al copilariei. De altfel, reteta este una extrem de speciala, procesul este de durata, insa ele nu lipsesc majoritar de pe mesele festive ale romanilor. Nucile umplute sunt considerate cu precadere un desert festiv cu traditie.

 

l  Cornulete

Cornuletele simple, cu zahar sau cele umplute cu rahat pot fi de altfel un desert pe care-l poti savura dimineata la cafea sau de care te poti bucura atunci cand simti nevoia de ceva dulce.

De altfel, nu trebuie sa astepti la fel de mult timp pentru a te bucura de ele, precum in cazul celorlalte optiuni.