Tipurile de pantofi pe care trebuie să le ai în garderobă

Tipurile de pantofi pe care trebuie să le ai în garderobă Tipurile de pantofi pe care trebuie să le ai în garderobă

Stilurile frumoase includ nu numai haine, ci și accesorii. La fel ca și în garderobei, există și câteva elemente standard pe care este bine sa le ai în garderoba pentru a crea stilizari consistente. Este foarte convenabil – nu trebuie să te gândești prea mult la cum să îmbini hainele cu pantofii și dacă ai ceva potrivit. Doar deschide ușa și știi că accesoriile potrivite de stil vor fi în interiorul dulapului. Ce tipuri de încălțăminte ar trebui să aibă o femeie, dar un bărbat, în garderoba ei pentru a completa fiecare articol vestimentar?

Un dulap plin de pantofi - ce ar trebui o femeie să aibă în el?

Contrar credinței populare, o femeie nu are nevoie să aibă un dulap plin de pantofi. Există mai multe tipuri de modele care merită să fie avute, totuși toate cele suplimentare depind de nevoile fiecărei persoanei. Unele dintre doamne sunt mulțumite de standardele modei, dar unora le place sa aibă pantofi perfect asortați la culoare, mai ales când le așteaptă o ceremonie importantă. Din acest motiv, numărul de perechi de pantofi poate crește. Dar ce pantofi ar trebui să ai în garderoba ta? Primele care pot fi asortate la mai multe stiluri sunt tocurile clasice negre. Pantofii tip pumps pot fi combinați cu rochii, dar și cu pantaloni în stilizări zilnice. Vor arăta bine și în timpul ieșirilor de seară. În garderobă, totuși, merită și omologul lor fără tocuri - balerinii într-o culoare atenuantă vor permite picioarelor să se odihnească și, în același timp, să arate la fel de bine în multe stiluri. O pereche de pantofi sport îții va permite să faci mișcare, dar și să mergi rapid și confortabil la magazin. Acești pantofi se găsesc și în versiuni de sezon: iarna, tocurile înalte sunt schimbate cu cizme elegante cu părți acoperitoare scurte sau lungi. Vara, îți poți permite un pic de lejeritate și poți schimba pantofii cu sandale cu toc înalt. Cu doar câteva perechi de pantofi, poți completa diferite tipuri de stiluri. Prin urmare, un dulap plin de pantofi nu este trebuincios unei femei, ci pur și simplu alegerea ei.

Pantofi pentru bărbați perfecți pentru purtarea zilnică și pentru stil elegant

Se spune că domnilor le este mai ușor atunci când vine vorba de alegerea stilului și al pantofilor. Ei poartă un costum pentru toate sărbătorile importante și, de obicei, blugi și tricouri comode în orice altă zi. În cazul încălțămintei, legea este similară. Costumele sunt de obicei asortate cu pantofi de culoare corespunzătoare. Totuși, acești pantofi pot fi purtați și în situații semi-formale sau chiar în combinație cu blugi. Pantofii sport clasici sunt de obicei încălțăminte de zi cu zi - bărbații apreciază confortul și durabilitatea lor. De asemenea, bărbații au standarde de încălțăminte de sezon în garderoba lor - sandale sau papuci pentru vară, precum și pantofi mai călduroși pentru iarnă.

Ce să iei în considerare atunci când alegi pantofii?

Oamenii au preferințe diferite atunci când aleg pantofi noi. Pentru unii, prețul este important, pentru alții, calitatea și durabilitatea. Situația ideală este atunci când se poate găsi echilibrul perfect între acești parametri. Atunci nu poți decât să alegi în funcție de aspectul pantofilor și confortul purtării acestora. Este extrem de important ca pantofii sa fie croiți în funcție de nevoi, dar și de stilurile care se poartă cel mai des. Datorită acestui fapt, vor fi folosite și nu vor rămâne în garderobă mai multe sezoane.