Pantofi clasici pe care fiecare femeie ar trebui sa ii aiba

Nu poți avea niciodată destui pantofi. Nu numai că sunt extrem de practice, dar adaugă și acel ceva la fiecare ținută. Un pantof grozav îți poate transforma aspectul de la monoton în fabulos și chiar îl poate îmbrăca pentru o ieșire de noapte. Acestea ar trebui să fie văzute în dulapul fiecărei femei.

Sandale cu bretele

O sandală cu toc abia acolo se potrivește cu aproape orice. Elementul perfect pentru nopțile calde sau evenimentele de seară, aceste tocuri vor adăuga centimetri picioarelor tale.

Botine

Cizmele aglomerate nu sunt chic. Alegeți o cizmă elegantă pentru a adăuga un plus aspectului dvs. Se potrivesc cu orice, de la rochii la fuste și blugi.

Tocuri joase

Chic-ul nu începe după 5 inci. Alegeți un toc mic pentru a vă oferi puțină înălțime și pentru a vă face să mergeți înalt, păstrându-vă confortul.

Sandalele plate sunt o necesitate pentru vara. Cu o cămașă și pantaloni scurți și o geantă drăguță, te vei pași pe străzi.

Cizme până la genunchi

O pereche de cizme negre până la genunchi sunt atemporale. Îmbrăcați o pereche de blugi sau îmbrăcați o rochie strâmtă, totul în timp ce arată fabulos.

Adidași

Recent, adidașii au făcut furori. De la Saint Laurent la Golden Goose, adidașii pot face în continuare stilul tău de stradă să arate cool.

Mocasini

În unele zile, pur și simplu nu poți înțelege durerea călcâielor. Un loafer scump îți va oferi acel aspect șic cu un plus de confort.