Tips&tricks: top 4 motive pentru care sa investesti intr-un sistem antifurt de calitate pentru bicicleta

Tips&tricks: top 4 motive pentru care sa investesti intr-un sistem antifurt de calitate pentru bicicleta Tips&tricks: top 4 motive pentru care sa investesti intr-un sistem antifurt de calitate pentru bicicleta

Persoanele pasionate de ciclism, care investesc sume considerabile in biciclete de top, cu care se pot plimba pe diferite tipuri de trasee, dar si cei care dispun de biciclete simple, ce pot fi folosite in oras, trebuie neaparat sa inteleaga cat de important este sa dispuna de un sistem antifurt bicicleta, vezi aici, de calitate.

Cu ajutorul acestuia, bunurile pot fi protejate extrem de bine atunci cand sunt parcate in oras ori in afara acestuia. Pe piata exista diverse tipuri de sisteme, iar utilizatorii care au nevoie de ele pot descoperi din randurile de mai jos cat sunt de importante!

Care sunt cele mai populare tipuri de sisteme antifurt bicicleta?

Ciclistii trebuie neaparat sa stie ca au la dispozitie o gama larga de sisteme antifurt pentru bicicletele pe care le detin. Asta inseamna ca este important sa stie cel putin cateva detalii despre toate variantele, pentru a o putea alege pe cea mai buna:

sistem antifurt tip carabiniera – prevazut cu un cablu subtinere, de aproximativ 6 centimetri, acest sistem este unul care poate fi inchis cu usurinta cu ajutorul unui cifru. Datorita dimensiunii sale reduse, el poate fi pus in rucsac ori de cate ori este nevoie;

sistem antifurt cu cablu spiralat – acesta este un sistem clasic, fiind recomandate cu precadere pentru momentele in care posesorii de biciclete isi lasa bunurile parcate doar pentru o scurta perioada de timp;

sistem cu cablu impletit – dotat cu cifru, sistemul este unul eficient, care poate fi folosit pentru toate tipurile de biciclete. Nivelul de securitate este unul ridicat, iar sistemul este disponibil in diverse culori;

sistem pliabil format din segmente din otel – practic, eficient si extrem de sigur, acest sistem este unul destul de greu, cantarind aproximativ 1 kilogram, dar foarte sigur. El poate fi achizitionat impreuna cu o husa speciala de protectie.

O piedica importanta in calea hotilor

Atunci cand investesc in sisteme antifurt de calitate pentru bicicletele lor, oamenii reusesc sa tina hotii la distanta mult mai bine decat daca si-ar fi lasat bunurile la intamplare, pur si simplu parcate. Chiar si in cele mai sigure zone trebuie protejate bicicletele, intrucat preventia este intotdeauna cea mai buna arma de aparare. De preferat este ca iubitorii de ciclism sa aiba intotdeauna cel putin 2 sisteme antifurt, pentru a avea certitudinea ca isi pot proteja bunurile, in caz ca pierd unul dintre sisteme.

Usor de utilizat

Indiferent de modelele antifurt pe care le prefera, consumatorii trebuie sa stie ca acestea sunt usor de folosit. De exemplu, daca opteaza pentru modelele cu cifru, posesorii de biciclete trebuie sa tina minte codurile pe care le seteaza, iar astfel devin singurii care stiu cum pot fi deblocate sistemele.

Sistemele pot fi comandate in doar cateva momente din mediul online

Nu in ultimul rand, important de mentionat este faptul ca sistemele antifurt pentru biciclete pot fi studiate pe Internet, acolo unde exista si fotografii reprezentative, alaturi de descrierile amanuntite. Astfel, cei interesati de astfel de produse le pot vedea inainte de a face o investitie. In momentul in care decid asupra unui anumit tip de sistem, ei nu trebuie decat sa il adauge in cosul virtual, sa noteze adresa de livrare si sa selecteze metoda de plata.

MosIonRoata vine in intampinarea tuturor pasionatilor de ciclism cu o gama larga de produse de calitate. De la biciclete de top, pana la trotinete, sisteme antifurt, dar si alte accesorii interesante, care sunt necesare acestor sporturi, toate pot fi comandate online. Acest magazin biciclete este disponibil 24 de ore din 24 si dispune inclusiv de oferte atractive, de nerefuzat!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0720 043 001