Tendinte de decorare a bucatariei in 2021

Fie ca va place sa gatiti sau nu, un lucru este clar: bucataria este centrul casei. Este locul unde incep sarbatorile si intalnirile importante, cum ar fi Craciunul, zilele de nastere, aniversarile etc.

De aceea nu trebuie sa neglijam decorarea bucatariei noastre. Daca unul dintre scopurile anului este de a manca sanatos si bine, incepeti prin a crea un spatiu in care va simtiti confortabil sa gatiti. Va prezentam tendintele de decorare a bucatariei in 2021. Practic, elegant si la moda. Profitati!

Bucatariile nordice: luminoase si functionale Luminos, foarte functional si foarte natural. O estetica care va ramane foarte prezenta in anul 2021 pentru frumusetea si practicitatea sa. Albul este protagonistul acestei tendinte. O culoare care umple bucataria cu lumina si transmite o senzatie de puritate, seninatate si curatenie.

Atingerea finala revine designului care nu lipseste nici in acel stil. Triumfa motivele geometrice prezente in placile care dau culoare peretilor, in accesoriile si ustensilele de bucatarie, in textile … Texturi care decoreaza tendinta cu stil.

Bucatarii industriale: materiale fabricate si spatii deschise O alta tendinta favorabila pentru decorarea bucatariilor in 2018 este estetica industriala. Spatiile deschise si partajate sunt cheia acestei tendinte. O bucatarie deschisa spre sala de mese pentru a obtine lumina si practicitate. O alta optiune interesanta este crearea unei zone de birouri, adica o insula in mijlocul bucatariei, pe care o putem folosi si ca spatiu suplimentar de lucru sau ca o masa de masa improvizata.

Bucatarii sofisticate: detalii de aur si piese de designer Cele mai sofisticate tendinte, de asemenea, ajung si in bucatarie. Daca vorbim despre eleganta, nu trebuie sa pierdem din vedere suprafetele metalice stralucitoare, in care auriul si cuprul sunt protagonistii. Alegeti un finisaj (auriu, argintiu sau cupru) si pariati pe lampi cu design sculptural, accesorii mici, detalii de mobilier si chiar si pentru robinete.

Pe pereti, placile intr-o versiune minimalista sunt o solutie excelenta. In timp ce marmura este perfecta pentru a oferi sofisticare blatului. Dar daca doriti sa adaugati caldura, incercati lemn lustruit pentru mobilier si pentru podea. Mobila din melamina este o alegere excelenta pentru rezistenta, durabilitatea si designul elegant.