Taierea arborilor periculosi o necesitate

Taieri Arbori periculosi - o necesitate in oras? Taieri Arbori periculosi - o necesitate in oras?

Firma Spectrum Eco Construct are o experienta foarte vasta in domeniul defrisarilor si toaletarilor de arbori care pot pune in pericol cetatenii si care trebuiesc taiati imediat pentru a nu se intampla incidente nedorite.

Compania noastra ofera servicii complexe cum ar fi toaletare arbori, taiere arbori, defrisare vegetatie spontana aparuta pe terenul/gradina dvs, defrisare ambrozie de pe teren/curte/gradina dar si tocarea crengilor ramase in urma toaletarilor efectuate sau evacuarea materialului dupa lucrarile de curatare teren cu mulcer forestier.

Daca vorbim despre taierea arborilor periculosi de pe domeniul public sau toaletarea acestora este in responsabilitatea primariei sa se ocupe de aceste lucrari impreuna cu inspectorii de specialitate din primarie, sectia Administratiei Domeniului Public. Aceste institutii vor superviza lucrarile si se vor asigura ca arborii reprezinta un pericol iminent pentru cetateni si trebuie defrisati de urgenta.

Pe domeniul privat primaria se va ocupa de toaletarea sau defrisarea copacilor doar in cazul in care ramurile se intersecteaza sau reprezinta un pericol pentru cablurile din zona sau pentru locuinta sau daca radacinile produc daune drumului primariei, conductelor din subteran sau gardului din proximitate.

Altfel suntem obligati sa obtineti autorizatie de la primarie pentru taierea copacului din initiativa proprie si sa cautati o companie specializata in lucrari de defrisare arbori, cu echipamente speciale si alpinisti utilitari deoarece trebuie sa tineti cont ca este o lucrare foarte riscanta.

Compania noastra Spectrum Eco Construct va recomanda sa va interesati temeinic inainte de a va apuca sa taiati orice copac fara autorizatie, chiar daca acel arbore se afla pe proprietate privata si sa va adresati intotdeauna unei firme care ofera astfel de servicii cu lucratori calificati in domeniu deoarece riscurile unei astfel de lucrari sunt foarte mari.