Solutie creare magazin online de la 123market.ro

Solutie creare magazin online de la 123market.ro Solutie creare magazin online de la 123market.ro

De ce ar trebui sa va faceti acum un magazin online?

Azi, popularitatea internetului este foarte mare. Este mult mai usor si rapid sa cumperi si sa vinzi online decat fizic, in magazinele clasice. Utilizatorii de internet nu se mai limiteaza doar la a sta in fata calculatoarelor sau a dispozitivelor mobile pentru lucru, jocuri sau trimitere de emailuri. Oamenii folosesc laptopurile, tabletele si chiar telefoanele smart petnru a face multe lucruri, inclusiv achizitii sau pentru a vinde produse pe internet. Oamenii se bucura acum de cumparaturi si poti sa-si faca o afacere din confortul propriei case.

In calitate de vanzator ce are un magazin online, puteti spune clientilor despre compania dumneavoastra, puteti sa va prezentati produsele si sa efectuati plati online. Iata cateva motive pentu a intra in actiune si a incepe sa vindeti pe o platforma ecommerce cum este 123market.ro si care va ajuta cu cea mai buna solutie de creare magazin online la preturi avantajoase.

Piata globala

Un magazin online va ofera posibilitatea de a contacta si oferi produsele si serviciile clientilor din toata tara si chiar din toata lumea. Clientii, la randul lor vor putea accesa site-ul dumneavoastra oricand – ziua si noaptea, la orice ora.

Va extindeti brandul

Diversificati gama de produse si cresteti vanzarile de servicii cum ar fi carti electronice care pot fi vandute printr-un magazin online. De asemenea, clientii pot plasa comenzi pentru articole personalizate, ceea ce face usor furnizarea de informatii necesare pentru a se potrivi cerintelor acestora.

Rata de conversie mai mare

Potentialii clienti au mai multe sanse de a face cumparaturi atunci cand pot plasa comanda instant, in loc sa astepte un program regulat la magazin.

Marketing prin intermediul mediilor sociale si a motoarelor de cautare

Cu o buna optimizare, site-ul dumneavoastra poate sa apara in primele rezultate ale motoarelor de cautare, cum ar fi Google. De asemenea, site-urile de social media, cum ar fi Facebook sau Twitter, va pot oferi o platforma de construire a increderii in brandul dumneavoastra. Practic clientii pot sa faca recenzii si evaluari, care vor conta pentru viitorii potentiali clienti. In plus, puteti sa-i tineti la curent cu postari regulate despre produsele si ofertele dumneavoastra periodice. Mentineti clientii angajati si distribuiti continut de interes pentru a genera trafic mai mare pe site-ul web.

Este foarte convenabil sa vindeti online, este o solutie foarte buna.

In prezent, clientii apreciaza confortul cumparaturilor online din ce in ce mai mult. In loc sa petreaca ore in sir in magazinele fizice, acum oamenii isi comanda produsele dorite direct de pe internet, de oriunde s-ar afla – in pauza de masa, in metrou, in masina acasa, pe canapea, etc.