Soft CRM Mefi.ro pentru firmele din romania

  • Duminică, 24 Octombrie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
Soft crm Mefi.ro Soft crm Mefi.ro

Cu un soft CRM toti angajatii au acces la o baze de date comuna, iar orice informatie nou adaugata este disponibila imediat in sistem, beneficiul principal fiind o comunicare optima atat intre angajati, cat si cu clientii sau partenerii.

Astfel, daca de exemplu un consultant de vanzari preia atributiile altuia, acesta va putea afla direct din MEFI CRM istoricul interactiunilor cu clientul respectiv.

Bineinteles, accesul utilizatorilor la informatiile din sistem se realizeaza conform politicii de securitate stabilita la nivel de companie.

Urmareste in soft-ul CRM ofertele si vizitele la clienti, pastreaza toate detaliile despre acestia intr-un singur sistem, implementeaza fluxuri de vanzare personalizate si monitorizeaza mai usor rezultatele vanzatorilor. Importa baze de date cu potentiali clienti, segmenteaza-i dupa criteriile dorite, abordeaza-i prin campanii de marketing personalizate si urmareste mai usor rezultatele eforturilor de promovare.

Personalizeaza si automatizeaza procedurile de alocare si solutionare a solicitarilor de la clienti si creeaza baze de cunostinte sau intrebari frecvente pentru a creste productivitatea angajatilor.

Creeaza rapid proiecte, aloca resursele corespunzatoare si personalul potrivit fiecaruia, urmareste incadrarea in limitele de cost stabilite si masoara permanent rezultatele obtinute. www.mefi.ro