Sfaturi utile pentru alegerea unui credit ipotecar

Este sigur să spunem că creditele ipotecare nu sunt ușor de gestionat din cauza cantității mari de investiții financiare necesare pentru ca toate planurile tale să se alinieze.

Având în vedere faptul că Brexitul este chiar după colț, este o idee bună să aveți o foaie de parcurs cu ceea ce doriți să realizați. Deoarece este greu de prezis ce va aduce anul, a începe cu o bază solidă asupra finanțelor tale este un loc minunat pentru a începe lucrurile. Iată câteva indicații pentru a vă conduce.

Odată ce suma este încasată, probabil veți obține dobânzi mult mai mari. Când faci socoteala, s-ar putea să-ți dai seama că trebuie să scoți aproximativ 4.000 de lire sterline în plus.

Estimările arată că în prezent, aproximativ 2 milioane de proprietari plătesc peste ratele superioare din cauza SVR-urilor impuse. Dacă doriți să evitați să deveniți o statistică, atunci cel mai bine este să efectuați diligența necesară înainte de expirarea termenilor.

O modalitate prin care puteți rămâne înaintea evenimentelor este să setați mementouri care vă vor determina să verificați alte opțiuni de reipotecare. Pentru a ușura lucrurile, puteți invita un broker cu 3-6 luni înainte de încheierea termenului.

În calitate de proprietar, prioritatea ta numărul unu este să-ți închei plățile ipotecare cât mai curând posibil. Desigur, lucrurile pot fi mult mai ușoare dacă ai bani să faci asta. În funcție de cât de flexibil este creditorul dvs., puteți începe să plătiți în exces pentru a reduce soldul net.

Este înțelept să faceți acest lucru, deoarece vă oferă timp suficient pentru a compensa creditul ipotecar mai devreme după ce ați suportat rate ale dobânzii reduse. De obicei, creditorii recalculează dobânda imediat ce plătiți o parte din datoria datorată. Aceasta înseamnă că veți începe să realizați economii chiar de la început.

Tot ce trebuie să confirmați de la creditor este cât de mult pot fi plățile în exces. Cu o imagine clară a figurii necesare, veți putea rămâne în zona de siguranță fără a fi impuse penalități. Dacă depășiți limitele, vă puteți despărți de aproximativ 10% din suma ipotecară datorată pe an.