Te gandesti la contractarea unui credit cu buletinul fără venit

  • Luni, 13 Februarie 2023
  • Finanțe
  • Publicat de
credit cu buletinul fara venit credit cu buletinul fara venit

Contractarea unui împrumut poate fi o modalitate excelentă de a finanța o achiziție majoră, de a achita o datorie cu dobândă mare sau de a acoperi o cheltuială neprevăzută. Dar, înainte de a face acest pas, este important să înțelegeți elementele de bază ale obținerii unui împrumut și implicațiile asumării unei datorii. Cunoașterea acestor factori cheie vă poate ajuta să evaluați dacă un împrumut este decizia financiară potrivită pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de cauză. Pentru a vă ajuta să luați o decizie informată cu privire la contractarea unui împrumut, acest articol vă va oferi o prezentare generală a principalelor aspecte de care trebuie să țineți cont, cum ar fi diferitele tipuri de împrumuturi disponibile, condițiile de împrumut și opțiunile de rambursare, precum și impactul potențial asupra scorului de credit. Înțelegând aceste elemente esențiale, veți fi mai bine echipat pentru a determina dacă un împrumut este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Ratele dobânzilor la împrumuturi

Valoarea viitoare a unui imprumut cu buletinul fara venit depinde de rata dobânzii. Rata dobânzii reprezintă suma pe care trebuie să o plătiți creditorului pentru a împrumuta banii. Cu cât rata dobânzii este mai mare, cu atât mai mult plătiți înapoi. Este important să cunoașteți diferitele rate ale dobânzii oferite de creditori înainte de a alege un împrumut.

- Împrumuturi personale - Rata dobânzii unui împrumut personal începe de la 10% și poate ajunge până la 30%. Suma împrumutată și scorul dvs. de credit vor determina rata dobânzii pe care o veți obține.

- Împrumut de semnătură - Un împrumut de semnătură oferă rate ale dobânzii mai mici decât un împrumut personal, deoarece este susținut de o garanție. De obicei, un creditor va percepe o dobândă de aproximativ 5% pentru un împrumut de semnătură.

- Carduri de credit - Cardurile de credit au rate ridicate ale dobânzii deoarece împrumutați bani fără garanții. Ratele dobânzii la cardurile de credit pot varia între 10% și 30%.

Suma unui credit cu buletinul fără venit

Suma inițială a împrumutului este suma de bani pe care o împrumutați de la un creditor. Este posibil să doriți să luați un împrumut mare pentru o achiziție majoră sau un împrumut mic pentru o cheltuială neprevăzută. Este important să știți cât de mult puteți împrumuta pentru a determina dacă vă puteți permite împrumutul și dacă puteți face plățile lunare. Unele împrumuturi au o sumă minimă, iar altele necesită un avans.

- Împrumuturi personale - Împrumuturile personale nu au o sumă minimă și nici un avans. De aceea, sunt adesea folosite pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute.

- Împrumut de semnătură - Suma inițială a unui împrumut de semnătură este de obicei de 10% din valoarea mașinii dumneavoastră. Cu toate acestea, unii creditori vă pot permite să împrumutați mai puțin dacă aveți un vehicul mai nou.

- Carduri de credit - Suma pe care o puteți împrumuta cu un card de credit variază. Companiile de carduri de credit își stabilesc propriile limite.

Pentru a fi aprobat pentru un credit cu buletinul fără venit, va trebui să arătați creditorului că aveți surse alternative de finanțare. Este o idee bună să vă construiți un scor de credit înainte de a solicita un împrumut fără venit, deoarece un scor de credit mai mare vă va face un împrumutat mai atractiv.