Sfaturi pentru propietari de afaceri

  • Sâmbătă, 26 Iunie 2021
  • Afaceri
Sfaturi pentru propietari de afaceri Sfaturi pentru propietari de afaceri

Odată cu pandemia, proprietarii de afaceri mici se confruntă cu tot felul de probleme chiar la începutul anului. 

Sezonul de sărbători este de obicei destul de lent pentru ei și, prin urmare, odată cu începutul noului an, se aștepta ca afacerea să înceapă. Cu toate acestea, este mai bine să fiți pregătiți pentru restul anului și să profitați de această ocazie pentru a vă asigura că orice altceva din afacerea dvs. funcționează conform așteptărilor. Sunteți sigur că afacerea dvs. merge bine și are toate elementele de bază acoperite? Iată o listă de verificare pe care trebuie să o luați în considerare!

Aflați cum vă descurcați financiar în fiecare săptămână. Indiferent dacă acest lucru este realizat de rapoarte sau comunicând cu echipa dvs. financiară zilnic / săptămânal, păstrarea unei verificări a finanțelor dvs. vă va ajuta să vă dați seama de performanța afacerii dvs. 

Dacă vedeți că veniturile dvs. scad în decurs de câteva săptămâni, vă va spune că anumite lucruri nu merg / funcționează corect și că trebuie schimbat ceva. Luând indiciu, puteți schimba anumite strategii în afacerea dvs. și puteți vedea dacă lucrurile privesc în sus. Acesta este cel mai bun mod de a monitoriza și de a verifica pulsul afacerii dvs. săptămânal. Întrucât afacerea dvs. poate crește în continuare sau este mai mică decât alte companii, cel mai bine este să aflați un sistem în care să vă puteți gestiona bine sarcinile de zi cu zi. 

Asigurați-vă că acest sistem nu se destramă chiar și atunci când afacerea dvs. devine în cele din urmă mai mare. 

De asemenea, este important să urmați o rutină pentru a vă finaliza toate sarcinile, chiar și în cele mai aglomerate zile pline. 

Acest lucru nu numai că vă va ajuta să țineți evidența tuturor sarcinilor incomplete, ci și să vă ajutați să vă improvizați sarcinile sau sistemul de gestionare a sarcinilor.

Pentru orice afacere, reținerea termenului fiscal este extrem de importantă. Deși luna aprilie este luna pentru depunerea declarațiilor fiscale, întreprinderile mici ar trebui să facă totul bine înainte de 17 aprilie. În cazul în care ați angajat personal / angajați, asigurați-vă că forma lor W-2și formularul 1099 pentru antreprenori sunt complete, depuse și trimise până la 31 ianuarie. 

Desigur, puteți externaliza toate sarcinile legate de impozite către un contabil, dar acest lucru vă va costa bani. În cazul în care doriți să faceți totul singur, înscrieți-vă la newsletter direct de la IRS pentru a urmări datele și termenele importante. De asemenea, va trebui să fiți organizat și să colectați tot felul de documente păstrate pe tot parcursul anului care vă vor ajuta în deducerea impozitului. 

Pe măsură ce începe noul an, acesta este cel mai bun moment pentru a obține toate formularele și chitanțele legate de impozite într-un singur loc și vă oferă suficient timp pentru a-l încheia înainte de ziua cea mare!

na dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua în acest an este dacă angajați angajați suplimentari sau, oricare, angajați. Dacă aveți deja câțiva, vor fi suficiente pentru acest an sau va trebui să angajați mai mulți angajați cu normă întreagă pentru a vă asigura că afacerea dvs. în creștere funcționează fără probleme? O modalitate excelentă de a menține lucrurile este prin angajarea de profesioniști independenți, dacă anumite luni sau anumite perioade par să devină prea ocupate pentru a le gestiona. Angajarea de freelanceri de pe site-uri web precum  Upwork vă poate ajuta să vă faceți treaba fără grija angajării unui angajat cu normă întreagă și oferirea beneficiilor comune pe care le primesc de obicei, cum ar fi asistența medicală, deduceri fiscale și altele. Aceasta este o activitate administrativă care ar putea să se îngrămădească pe biroul dvs. dacă nu aveți încă un contabil cu normă întreagă. Întreprinderile mici trebuie să fie atenți la toate aceste lucruri, deoarece deseori nu au fonduri și trebuie să lucreze la un buget inițial.

Dacă nu aveți un produs sau un serviciu complet unic, va exista întotdeauna concurență pe piață. Alte companii ar putea oferi prețuri mai ieftine și este posibil să pierdeți unii clienți. Cu toate acestea, este important să nu vă pierdeți inima și să continuați să lucrați pentru ca produsul și serviciile dvs. să fie cele mai bune de pe piață; în cele din urmă, când clienții își vor da seama, vor reveni și clienții fideli nu vor mai merge deloc. De asemenea, vor răspândi vestea despre munca ta bună, ceea ce te va ajuta să câștigi mai mulți clienți, deoarece marketingul din gură-în-gură este întotdeauna cea mai de încredere formă de marketing.

Cu toții luăm rezoluții mari înainte și pentru noul an și totuși majoritatea nu sunt implementate. Asigurați-vă că profitați de această ocazie pentru a vedea că afacerea dvs. este organizată și funcționează fără probleme și continuați să vă marcați lista de verificare la fiecare câteva luni.