Sfaturi pentru începători pentru a deveni investitori profesionisti

Sfaturi pentru începători pentru a deveni investitori profesionisti Sfaturi pentru începători pentru a deveni investitori profesionisti

Ați auzit vreodată de termenul „investiție”? Dacă vă gândiți,  „aceasta este o întrebare prostească” , ei bine, credeți-ne, suntem sincronizați cu gândurile voastre.

Cei mai mulți dintre noi știu despre ce sunt investițiile, dar ceea ce este interesant de remarcat este că majoritatea dintre noi nu fac prea multe despre ele, chiar și atunci când știm că pot ajuta la creșterea semnificativă a bogăției noastre.

Investiția nu este altceva decât să puneți bani în ceva despre care credeți că va crește în valoare în timp și, la rândul său, va adăuga valoare valorii dvs. financiare viitoare. Dar rareori este la fel de simplu ca acesta; există câteva lucruri cheie de care trebuie să țineți cont pentru a obține profituri considerabile.

Deci, care sunt aceste lucruri și, mai important, ca începător, cum puteți face pașii corespunzători către succesul financiar în domeniu? Să aflăm.

Înainte de a începe, aruncă o privire bună asupra finanțelor tale

Un portofoliu financiar luminos și stabil începe cu un plan adecvat. Conform Douglas Boneparth, președintele Bone Fide Wealth, fiecare investitor începător ar trebui să ia în considerare aceste lucruri înainte de a începe:

Descoperiți-vă obiectivele financiare - În primul rând, identificați-  obiectivul din spatele efectuării investițiilor. Majoritatea oamenilor își doresc o viață extraordinară după pensionare, dar unii cred în concentrarea pe obiective mai simple pe termen scurt. Odată ce ți-ai găsit obiectivul, întreabă-te când vrei să-l atingi și cât va costa? În cele din urmă, acordați prioritate obiectivelor dvs. în funcție de necesități și urgență și începeți să economisiți în consecință. 

Cunoașteți fluxul de numerar - Cunoașterea cheltuielilor lunare este foarte importantă, deoarece vă va ajuta să aflați cât de consecvent puteți fi în timp ce investiți.

Aveți întotdeauna planuri de rezervă - Un fond de urgență este o necesitate pentru toată lumea, deoarece este singurul sprijin în caz de urgență. Știm cu toții că problemele vin neinvitate, așa că este mai bine să rămânem pregătiți, nu?

Profitați din plin de conturile de pensionare

Conturile de pensionare sunt o binecuvântare deghizată, deoarece oferă beneficii fiscale, împreună cu opțiuni de contribuție ușoare. Shon Anderson, strategul șef de avere de la Anderson Financial Strategies, îi sfătuiește pe angajații asociați cu planurile 401 (k) să mențină o plată ideală care să corespundă cu 401 (k) a angajatorului lor.

El sugerează angajaților să verifice dacă schema lor 401 (k) oferă fonduri la termen, care pot ajuta la alegerea sumei în funcție de anul în care o persoană intenționează să se pensioneze. De asemenea, dacă aveți o opțiune, investiți și în IRA-urile tradiționale și Roth, astfel încât să aveți mai multe resurse în mână.

Nu fiți prea încrezători

Există numeroase opțiuni de investiții dincolo de conturile de pensionare, dar dacă nu sunteți familiarizați cu acestea, experții spun că nu investiți impulsiv. Luați în considerare să primiți ajutor de la Robo-consilieri precum Betterment și Wealthfront sau optați pentru serviciul de membru al Ellevest.

Dacă considerați că aceste platforme sunt nesatisfăcătoare, contactați un profesionist. Mai mulți profesioniști percep taxe pe oră sau lunar, astfel încât să le puteți angaja cu ușurință fără a cheltui o avere.

Oamenii spun că investițiile nu sunt destinate celor cu inima slabă, dar faptul este că puțină încredere în sine și cunoștințe de piață vă pot face un profesionist. Amintiți-vă, nu există un moment perfect pentru a investi, așa că începeți devreme pentru a obține un punct de sprijin puternic cât de curând puteți.