Sfaturi pentru a vă ajuta să beți mai multă apă

Apa joacă mai multe roluri importante în corpul nostru. Aceasta include promovarea sănătății celulelor, menținerea tensiunii arteriale și a echilibrului electrolitic, lubrifierea articulațiilor și reglarea temperaturii corpului.

Deși toată lumea știe importanța de a rămâne hidratat și cât de vital este pentru supraviețuirea noastră. În realitate, este cazul invers din mai multe motive. Dacă doriți să creșteți consumul de apă, citiți mai departe pentru a include mai multă apă în dieta dvs.

Iată trei sfaturi esențiale pentru a vă ajuta să începeți mai bine să beți apă:

Înainte de a lua decizia de a bea apă, este importantă înțelegerea nevoilor de lichide ale corpului tău.

În mod ideal, se recomandă să luați aproximativ 1.920 ml de apă pe zi, adică aproximativ 8 căni.

Pentru majoritatea oamenilor, consumul de apă pentru a-și potoli setea va asigura că își satisface nevoile de lichide. Cu toate acestea, pot fi necesare mai multe lichide dacă locuiți într-o zonă cu climă caldă, lucrați afară sau faceți exerciții regulate.

Încercați să stabiliți un obiectiv zilnic vă poate ajuta să beți mai multă apă. Te vei motiva mai bine și există toate posibilitățile ca schimbările făcute să dureze.

Stabilirea unui obiectiv vă ajută, de asemenea, să urmăriți și să vă înregistrați progresul – iar pe termen lung, acesta va deveni un obicei.

Purtând o sticlă de apă reutilizabilă (evitați plasticul de unică folosință), veți avea libertatea de a bea apă oriunde vă aflați. Indiferent dacă sunteți la serviciu, acasă, la școală, faceți comisioane sau călătoriți, puteți bea apă din mers. 

Păstrarea unei sticle de apă reutilizabilă va servi ca un memento să beți apă oricând o vedeți. Un alt avantaj al sticlelor de apă reutilizabile este că este mai bună pentru mediu decât plasticul de unică folosință.