Sfaturi pentru a vă ajuta să parcurgeți 10.000 de pași pe zi

Sfaturi pentru a vă ajuta să parcurgeți 10.000 de pași pe zi Sfaturi pentru a vă ajuta să parcurgeți 10.000 de pași pe zi

Una dintre cele mai eficiente modalități de a trece de la un stil de viață sedativ la unul activ este de a vă răsfăța în plimbări zilnice. În esență, mersul pe jos vă îmbunătățește viața, inclusiv aspectele mentale, fizice, spirituale, sociale și emoționale. Dar este nevoie de disciplină și angajament pentru a participa activ la mers, mai ales ca o formă de exercițiu. Acest articol își propune să vă ușureze posibilitatea de a parcurge confortabil 10.000 de pași pe zi. Rețineți că acest lucru va necesita unele ajustări în stilul dvs. de viață, împreună cu reformularea atitudinii. Să aruncăm o privire, nu-i așa?

Includeți muzica ca sursă de inspirație

Incorporarea muzicii în plimbare este o modalitate excelentă de a vă pune corpul în mișcare. Asigurați-vă că lista de redare este tematică la mers. Va fi un șoc cât de multe melodii implică cumva mersul pe jos. Redarea unui cântec atunci când mergeți va face să pară că timpul zboară fără probleme.

Stabiliți un echilibru între atenție și distragerea atenției asupra sănătății

De fiecare dată când vă plimbați, luați-l ca pe un moment minunat pentru a efectua introspecție, pentru a reflecta și pentru a face o verificare rapidă a conștientizării. Acest lucru vă va spori conștientizarea lucrurilor pe care probabil nu le-ați observa în timpul activităților zilnice, cum ar fi vremea și senzațiile fizice ale corpului. În același mod, este perfect să te distragi în timp ce mergi pentru a ucide timpul.

Secționează-ți mersul

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor raportează că întreruperea exercițiilor de mers pe jos pe tot parcursul zilei vă va face în continuare să vă atingeți obiectivul. Spuneți că puteți alege să mergeți în rafale mici pe zi, cu condiția să primiți în continuare cei 10.000 de pași. Asta pentru a spune că, dacă mergeți timp de cincisprezece minute de două ori pe zi timp de cel puțin cinci zile în timpul săptămânii, veți îndeplini recomandările minime de sănătate.

Obține un tracker

Urmărirea pașilor dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a vă spune progresul. Există mai multe dispozitive de fitness pentru acest tip de lucruri. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la aplicație sau să puneți dispozitivul dat și să vă începeți obiectivele de fitness.

Creați oportunități pentru a adăuga mai multă mișcare

Sunteți obligat să vă deplasați în jurul vostru, cum ar fi să mergeți la băcănie sau să mergeți la parc. În astfel de cazuri, încercați să mergeți în cercuri înainte de a îndeplini sarcina reală.