Sfaturi pentru a alege cele mai bune produse de albit dinții

  • Duminică, 30 Octombrie 2022
  • Moda/Frumusete
  • Publicat de
produse de albit dintii produse de albit dintii

Pentru mulți oameni, un zâmbet mai alb este aproape la fel de important ca și faptul de a avea dinți. Într-o lume ideală, toată lumea ar avea dinți perfect drepți și albi. Din păcate, nu este cazul tuturor. Unii oameni se nasc pur și simplu cu dinți pătați sau galbeni, în timp ce alții pot dezvolta aceste probleme din cauza îmbătrânirii sau a obiceiurilor nesănătoase. Din fericire, există o serie de modalități de a vă lumina dinții în mod natural. Punerea în evidență a albilor tăi perlați poate fi benefică și în viața personală și profesională. Un studiu recent a constatat că candidații la un loc de muncă care erau văzuți ca fiind mai amabili și mai demni de încredere aveau mai multe șanse să primească oferta de muncă atunci când aveau dinții mai albi decât cei care nu aveau! Chiar dacă nu plănuiești să te tratezi pe covorul roșu prea curând, nu strică niciodată să ai grijă de dinții tăi și să le acorzi din când în când o atenție suplimentară.

Cine poate beneficia de albirea dinților?

Există multe motive pentru care cineva poate dori să-și lumineze zâmbetul. Cel mai frecvent, dinții galbeni sunt cauzați de colorarea rezultată din consumul de cafea, vin roșu, fumat sau unele medicamente. În plus, unele persoane au pur și simplu în mod natural dinți mai întunecați, în timp ce altele pot fi suferit deteriorări ale smalțului. Acest lucru poate duce la ciobire, decolorare sau chiar sensibilitate dentară. Un beneficiu suplimentar al albirei dentare este că poate, de asemenea, să întărească dinții. Se pot lua amprente ale dinților dvs. și se pot face matrițe pentru a crea o tăviță de albire personalizată. Această tavă poate fi personalizată pentru a se potrivi dinților dumneavoastră, permițând un contact maxim între înălbitor și dinți. O tăviță vă permite să aplicați produsul de albire pe dinți într-un mod îngrijit și confortabil, evitând în același timp să vărsați și să murdăriți atunci când îl aplicați.

Cum să alegi un produs de albire a dinților

Există o serie de factori de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați produse de albire a dinților, inclusiv ingredientele active și dozajul, viteza rezultatelor și prețul. Ingredientul activ Determină ce efect va avea produsul de albire a dinților asupra dinților dumneavoastră. Din păcate, nu toate produsele de albire a dinților folosesc aceleași ingrediente. Unele conțin peroxid de hidrogen, care se descompune în apă și oxigen. Alte produse de albire a dinților folosesc peroxid de carbamidă, care se descompune în dioxid de carbon și apă. Aceste produse diferite pot avea efecte diferite asupra dinților.

Unele ingrediente nu se descompun doar în apă și oxigen, ci și în cantități mici de acid. Concentrațiile mai mari de produse de albire a dinților vă vor oferi un rezultat mai rapid. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, mai acide și pot provoca mai multe daune dinților dumneavoastră. O doză mai mică poate dura mai mult timp pentru a arăta rezultate, dar poate fi, de asemenea, mai puțin dăunătoare pentru dinții dumneavoastră.

Există multe soluții pentru albirea dinților, iar prin informare veți avea ocazia de a lua decizia optimă.