Sfaturi de fitness de la personalitati celebre

  • Joi, 17 Iunie 2021
  • Sport
Sfaturi de fitness de la personalitati celebre Sfaturi de fitness de la personalitati celebre

Este nevoie de multă disciplină, timp și efort pentru a-ți forma și  menține obiceiuri sănătoase . Așa cum a spus odată filosoful de renume mondial Aristotel, fiecare este o întruchipare a ceea ce fac în mod repetat, iar excelența nu este altceva decât un obicei. Mulți dintre noi ne facem obiective pentru a începe obiceiuri sănătoase pentru a atinge capacitatea fizică și mentală, dar le este greu să le respectăm.

Dacă sunteți ca majoritatea dintre noi și nu aveți motivația de a rămâne în formă, atunci următoarele cinci sfaturi vă vor ajuta să rămâneți pe drumul cel bun.

Antrenament dimineața

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, a declarat că antrenamentul ar trebui să fie o prioritate dimineața devreme. El își prețuiește foarte mult sănătatea și, prin urmare, face din fitness o parte din rutina zilnică de dimineață.

El chiar avea obiceiul de a strânge într-o sesiune de antrenament în dimineața sa, când se afla la biroul oval. Într-unul dintre interviurile sale, Obama a declarat că nu-și aduce scuze pentru lipsa antrenamentelor de dimineață și îl adaugă la rutina zilnică, indiferent cât de ocupată este ziua lui.

in acest scop, este mai bine să setați o alarmă puternică cu un mesaj motivațional care vă va ajuta să vă ridicați într-o clipă fără a apăsa butonul de amânare. Începeți mic și treziți-vă cu 15 minute mai devreme decât de obicei, apoi continuați să adăugați 5 minute în fiecare zi. În cele din urmă veți avea suficient timp pentru un antrenament.

Amestecați rutina de antrenament

Este destul de normal să ne plictisim de aceeași rutină de antrenament, care este, de asemenea, un alt motiv pentru care pierdem motivația de a ne ține de obiectivele noastre de fitness. Cu toate acestea, celebra sportivă Serena Williams are o soluție la această problemă. Serena își amestecă antrenamentele, ceea ce o menține entuziasmată pentru următorul antrenament și motivată să-și continue călătoria de fitness.

În interviul său cu Fitnessmagazine.com, jucătoarea de tenis a declarat că a găsit antrenamentele tradiționale destul de plictisitoare, așa că a trecut la yoga și dans. Acest lucru arată că nu trebuie neapărat să petreceți o anumită perioadă de timp în sala de gimnastică pentru a vă menține în formă. Puteți alege orice activitate fizică pe care o considerați distractivă pentru a vă menține în formă și sănătos.

 Antrenament la domiciliu

Poate fi extrem de greu să găsești timp din ziua ta aglomerată pentru a merge la sala de sport în majoritatea zilelor săptămânii. Chiar dacă vă puteți face cu ușurință timp, este posibil să nu vă permiteți o sală de gimnastică. Cea mai nouă regală a noastră, ducesa de Sussex, Meghan Markle, se  exercită în confortul propriei case,  folosind bine DVD-urile de antrenament pentru a se menține în formă și sănătoasă. De asemenea, conduce și practică yoga nu numai pentru beneficiile sale fizice, ci și pentru obținerea clarității mentale și pentru a rămâne activă.

Chiar înainte de a se alătura familiei regale, Markle era cunoscut ca un fanatic al fitness-ului și al wellness-ului. A avut întotdeauna un program strâns chiar și atunci când era actriță cu normă întreagă și blogger în stilul de viață înainte de a deveni ducesa de Sussex. Dacă ea reușește să rămână în formă, atunci și tu poți.

Asigurați-vă întotdeauna că rămâneți hidratat

Cea mai importantă regulă de fitness a senzației muzicale a Jennifer Lopez este să rămâi hidratată indiferent de ce. Acest obicei sănătos nu numai că vă va menține în formă, dar vă va curăța și pielea, vă va întări părul și vă va oferi, de asemenea, o strălucire sănătoasă pe față.

Jennifer Lopez poate fi clasificată drept una dintre acele vedete care sfidează procesul de îmbătrânire. Chiar dacă are aproape 50 de ani, vedeta nu arată o zi peste vârsta de treizeci de ani. Motivul din spatele acestui fapt este că se menține hidratată tot timpul și urmează un regim strict de antrenament și dietă.