Sfaturi care te pot ajuta efectiv să devii mai frumoasă

Sfaturi care te pot ajuta efectiv să devii mai frumoasă Sfaturi care te pot ajuta efectiv să devii mai frumoasă

Internetul este plin de sfaturi și informații care te vor ajuta să devii mai atractiv/a și să te apropii de atingerea obiectivelor tale de frumusețe. 

Există reclame ciudate, chiar și sfaturi ciudate, pe care majoritatea oamenilor nu le-au descoperit, care vor face efectul magic asupra aspectului tău. 

Pot să vă spun ce vă imaginați, dar credeți-mă, uneori este nevoie de lucruri ciudate pentru a aduce magia la viață.

În acest articol, vă voi împărtăși câteva dintre cele mai importante sfaturi ciudate care vă vor schimba aspectul pentru totdeauna.

Ruj roșu.

Rujul roșu poate fi folosit pentru a servi mai mult decât buzelor tale, dar și altceva care îți va ridica aspectul. Puteți folosi rujul roșu pentru a ascunde cercurile întunecate de sub ochi dacă corectorul dvs. nu lucrează magia pentru dvs. Aplicați cu atenție rujul roșu pe arcadele de sub ochi pentru a evita rănirea pielii delicate din jurul acestei zone. Umbriți-l cu atenție pentru a nu ajunge la gene. Apoi aplicați două straturi de corector, cu fiecare strat umbrit. Lăsați-l să se usuce, apoi aplicați pudră.

Eyeliner.

Există mai multe moduri pe care le puteți folosi pentru a vă oferi o aripă fină și netedă. Vă voi descrie cum puteți realiza acest lucru folosind un șnur gros de bumbac. Luați un șir de bumbac gros, apoi îmbrăcați-l cu unul dintre ochiurile preferate. Trageți-l strâns și așezați-l pe ochi pentru a veni cu o continuare cu pleoapa inferioară. Aceeași tehnică poate fi utilizată pentru a picta marginea superioară a aripii.

8-Folosiți un creion obișnuit pentru a desena aripi de ochi

De asemenea, puteți folosi un creion obișnuit pentru a acționa ca ochiuri. Dacă aveți nevoie de aripi pentru dermatograf colorate viu, dar nu aveți creioane pentru dermatograf, puteți fi inovatori cu creioanele colorate obișnuite pentru a face magia. Aruncați creioanele obișnuite de desen într-un pahar cu apă fierbinte și păstrați-le acolo câteva minute. După ceva timp, îl puteți scoate și folosi pentru a vă trage aripile de ochi.

Corector.

Corectorii pot fi folosiți pentru a expune sau a face unele caracteristici mai pronunțate. Dacă buzele tale sunt încețoșate sau înguste în mod natural, nu poți face rujuri întunecate, acesta este trucul pentru tine. Urmăriți conturul buzelor cu un anticearcan, acoperind contururile, apoi umbriți-l. Lăsați corectorul să se usuce, apoi folosiți un creion întunecat pentru a desena contururi noi pe buze, depășind ușor contururile naturale, dar aveți grijă să nu faceți buzele să pară mari.

Balsam de buze.

Folosiți balsamul de buze pentru a înlocui marcatorul. Multe doamne nu se grăbesc niciodată să cumpere substanțe de evidențiere după ce au descoperit alte produse cosmetice care pot servi același scop. Acest lucru este atât de adevărat, deoarece lucruri precum umbrele strălucitoare pot îndeplini sarcina eficient. Balsamul de buze poate îndeplini această funcție cu eficiență, doar că tinde să fie lipicios, care este singurul său dezavantaj.

Albirea axilelor.

Multe femei se luptă cu problema axilelor întunecate. Îți voi arăta un sfat ciudat care îți va funcționa: folosirea cartofilor. Feliați cartofii în felii subțiri și folosiți-le pentru a vă freca pe axile. Puteți utiliza o altă alternativă râzând cartoful, apoi folosind sucul rezultat pentru a freca pe axile. Acest lucru va funcționa bine pentru a obține axile albe curate pe care ți-ai dorit întotdeauna să le ai.

maioneză.

Folosiți maioneză pentru a înlocui balsamul de păr. Amestecă maioneza cu ulei și aplică soluția pe păr. Așteptați câteva minute, apoi spălați-l. Cu toate acestea, dacă sunteți dornici să utilizați această metodă, alegeți doar maioneza de casă. Acest lucru se datorează faptului că cealaltă maioneză vândută în magazine are alte substanțe chimice și concentrate.

Cărbune activ pentru albirea dinților.

Așezați o tabletă de cărbune activ într-un pahar, apoi adăugați cinci picături de apă. Frământați-l pentru a îndepărta cocoloașele. Aplicați-l pe periuța de dinți și spălați-vă pe dinți. Folosiți această metodă doar de două ori pe lună, pentru a nu risca să vă faceți dinții sensibili.